Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z Weiterovej dcéry sa stáva Terminátor: Kam sa podela rajcovná Nikola?!

Nikola Weiterová je priam posadnutá cvičením. Prezrádza to aj pohľad na jej šľachovité telo. Zobraziť galériu (12)
Nikola Weiterová je priam posadnutá cvičením. Prezrádza to aj pohľad na jej šľachovité telo.

BRATISLAVA – Je toto ešte sexi? Nikola Weiterová (23) zažila svoj mediálny boom, keď sa so skladbou Sexy Lady usilovala kráčať v šľapajach známeho otca, repeťáka Otta Weitera (57). Už vtedy však pri každej možnej príležitosti prízvukovala, že jej prioritou je fitnes. No ako vidno na aktuálnych záberoch, niekdajšia sexica podľahla cvičeniu snáď až príliš. Vďaka šľachovitému telu totiž pripomína skôr Terminátora než atraktívnu krásku spred pár rokov.

Dcéra známeho speváka Otta Weitera sa nikdy netajila tým, že je pre ňu šport a pohyb nevyhnutný. Do posilňovne sa Nikola dokonca zavrela aj krátko po tom, čo si dala chirurgicky upraviť prsia. Práve po tejto operácii bola tmavovláska zaoblená na tých správnych miestach a pohľad na jej telo uchvátil nejedného chlapa.

V tom čase Weiterová nafotila provokatívne snímky do kalendára odetá len v spodnej bielizni. A určite sa zhodnú viacerí, že z nej sršal sexepíl na všetky strany. Krátko na to sa však tmavovláska zo sveta šoubiznisu stiahla a v súčasnosti sa venuje iba fitnesu.

Na sociálnej sieti má však Weiterová stále množstvo priaznivcov, ktorí každý deň ochkajú nad fotografiami jej svalnatého a šľachovitého tela. Väčšina bežných mužov si ale zrejme pri pohľade na tmavovlásku povie, že menej je niekedy viac. Ako sa nové telo niekdajšej sexice páči vám?

Takto v súčasnosti vyzerá Nikola Weiterová.
Zobraziť galériu (12)
Takto v súčasnosti vyzerá Nikola Weiterová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu