Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Trapas v Jojke: Diváci zostali v šoku!

Vlado Voštinár sa dopustil riadneho omylu. Zobraziť galériu (5)
Vlado Voštinár sa dopustil riadneho omylu.

BRATISLAVA - Toto im nevyšlo! Koncom minulého týždňa Vlado Voštinár (49) rozdával šikovným divákom peniaze v hre Riskni to s Joj. Bohužiaľ, došlo k poriadnemu trapasu. Moderátor totiž neuznal správnu odpoveď pri úplne elementárnej otázke. Výhru tak získal niekto, kto na ňu nemal právo. Čo na to televízia?

Diváci sa búria! Každý, kto si koncom minulého týždňa pozrel reláciu Riskni to s Joj!, musel zostať zaskočený. Hoci už na základnej škole sa deti učia, že verš je jeden riadok z básne, Vlado Voštinár to zrejme vidí úplne inak.

Vlado Voštinár si vyrobil trapas pri jednoduchej otázke, keď neuznal správnu odpoveď.
Zobraziť galériu (5)
Vlado Voštinár si vyrobil trapas pri jednoduchej otázke, keď neuznal správnu odpoveď.

Pri tejto otázke totiž moderátor diváka napriek správnej odpovedi odbil. „Nie, nie, nie, verš to nie je. Verš, to je už také ucelenejšie, tam ich je viac,” tvrdil pred kamerami. Následne za nesprávnu možnosť označil aj slohu a výhru získal tretí volajúci, ktorý vylučovacou metódou zistil, že v Jojke chcú počuť odpoveď strofa.

Sloha aj strofa pritom vyjadrujú to isté, a to celok zložený z viacerých veršov. To znamená, že buď sú obidve tieto možnosti správne alebo - ako v tomto prípade - obe nesprávne. „Za vzniknutú chybu sa ospravedlňujeme a divákovi, ktorý odpovedal správne, pošleme výhru. Ďakujeme za porozumenie,” objavilo sa v tejto súvislosti na fanúšikovskej stránke televízie na Kolibe.

Neskôr sa nám k chybnému vyhodnoteniu súťažnej otázky podarilo získať aj oficiálne stanovisko. „Vzniknutú chybu sme promptne napravili krátko po odvysielaní. Za nedorozumenie sa divákom ospravedlňujeme a skutočnému výhercovi k výhre blahoželáme,” povedal nám PR manažér Michal Pilip.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu