Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bleskový vyhadzov z Jojky: Nečakaný koniec po 11 rokoch!

Peter Hollý pôsobil v Jojke 11 rokov. Skončil vraj zo dňa na deň. Zobraziť galériu (6)
Peter Hollý pôsobil v Jojke 11 rokov. Skončil vraj zo dňa na deň.

BRATISLAVA – Záhadný odchod! Dlhoročného moderátora Petra Hollého (42) by ste už na obrazovkách Jojky hľadali márne. Šéf športovej redakcie totiž dostal nedávno výpoveď. Podľa zákulisných informácií malo byť príčinou dlhodobo pretrvávajúce arogantné správanie. Zisťovali sme, čo sa na Kolibe vlastne stalo.

Došla im trpezlivosť?! Peter Hollý sa stal súčasťou televízie Joj zruba pred jedenástimi rokmi. Okrem toho, že sa spoločne s Lenkou Čvirikovou-Hriadelovou striedali pri moderovaní relácie Šport, bol aj šéfom celej redakcie. Zhruba pred mesiacom však bývalý futbalista na oboch postoch skončil. Ako informuje aktuálne vydanie týždenníka Šarm, k rozviazaniu spolupráce medzi ním a vedením došlo z hodiny na hodinu.

Podľa našich informácií bol Petrov nútený odchod len akýmsi vyvrcholením zlých vzťahov, ktoré dlhodobo pretrvávali. „Má veľmi komplikovanú povahu a je arogantný. Často mal nezhody s ostatnými redaktormi a zamestnancami, čo znásobovalo stres na pracovisku,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja z Koliby.

V súvislosti s nečakaným vyhadzovom dlhoročného zamestnanca sme oslovili aj televíziu. Tá zaujala diplomatický postoj. „K ukončeniu spolupráce došlo po vzájomnej dohode. Petrovi Hollému ďakujeme za prínos pre športovú redakciu a želáme veľa úspechov," reagoval na margo toho PR manažér Jojky Michal Pilip. Náhradou za Hollého je redaktor Radovan Ležovič, ktorý pôsobí na Kolibe od roku 2003.

Bývalý jojkár s množstvom skúseností sa zrejme nemusí obávať toho, že by zostal bez práce. Podľa našich zistení to má vraj namierené do spravodajskej televízie TA3. Túto informáciu sme si chceli overiť aj u samotného moderátora. „Nebudem sa vyjadrovať k ničomu a k nikomu. Keď budem mať chuť a bude to aktuálne, tak sa potom vyjadrím,“ odbil nás Hollý, ktorý tak svojej arogantnej povesti nezostal nič dlžný.

Za záhadných okolností skončil v minulosti svoje pôsobenie na Kolibe aj Valér Ferko, ktorý bol šesť rokov redaktorom relácie KRIMI.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu