Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Namiesto luxusu, prázdna peňaženka: Jojkársky moderátor kvôli práci prišiel o nemalé peniaze!

Vlado Voštinár Zobraziť galériu (5)
Vlado Voštinár

BRATISLAVA – Moderátor Vladimír Voštinár (53), je dlhoročnou tvárou televízie Joj. Uvádzal mnohé divákmi obľúbené relácie. Teraz ho najčastejšie vídať v reláciách Inkognito či Nové bývanie. Ako nedávno verejne priznal, má práce vyše hlavy a paradoxne kvôli robote prišiel moderátor o nemalé peniaze.

Keď bol jojkársky moderátor Vlado Voštinár v marci na exotickej dovolenke, ešte netušil, že to bude tento rok zrejme aj posledná. Hoci mal na pláne v týchto dňoch odlietať do Kanady a USA, nestalo sa tak. Ako prezradil pre jojkársky Top Star magazín musel výlet zrušiť. S manželkou mal už naplánovanú cestu do Toronta a New Yorku a letenky boli dokonca už aj zaplatené.

 „Stornoval som to predvčerom a napriek tomu, že som ich mal poistené, mi vrátili 34 eur za dve letenky,“ priznal nahnevaný moderátor, ktorý tak prišiel o nemalé peniaze. A dôvod? Zrušil to kvôli práci, ktorej má vyše hlavy. „Áno, lebo mi tam niečo prišlo, ale mojej žene tam prišlo do toho oveľa viac,“ netajil známy jojkár, ktorý si čas na dovolenku zrejme nenájde ani cez letné mesiace. „Leto budem mať pracovno-pracovné,“ povedal otvorene pred kamerami Voštinár, ktorý by na dovolenku naozaj rád išiel, ale vždy sa vraj objaví nejaký problém.

Tvrdí, že na oddych potrebuje oveľa viac času ako keď bol mladý, ideálne mesiac. To sa však momentálne nedá. „Chuť by bola ísť, ale vždy si nájdem dôvod prečo neísť. Mieša sa mi do toho lenivosť, pohodlnosť a veľa roboty,“ uzavrel Vlado, ktorý tak kvôli robote prišiel nielen o luxus a oddych, ale aj o peniaze.

Viac o téme: Vlado Voštinár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu