Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hablovičová 5 týždňov po pôrode: Wau, to je figúra!

Lucia Hablovičová ukázala schudnutú postavičku, partnerka Michala Hudáka zas tehotenské bruško. Zobraziť galériu (15)
Lucia Hablovičová ukázala schudnutú postavičku, partnerka Michala Hudáka zas tehotenské bruško.

BRATISLAVA - Gény modelky nezaprie! Lucia Hablovičová (35) sa koncom februára stala mamou malého Thea. V stredu sa prvýkrát od pôrodu objavila v spoločnosti a mnohým vyrazila dych. O tom, že nedávno priviedla na svet dieťa, svedčí v podstate len jej objemnejší hrudník. Postavičku má totiž opäť ako lusk.

Opäť v spoločnosti! Päť týždňov po pôrode syna Thea si Lucia Hablovičová nenechala ujsť vernisáž kresieb Zuzany Smatanovej. „Nakreslila som 14 známych osobností, s ktorými som počas 10-ročnej kariéry spolupracovala, alebo sú mi sympatickí a mám ich rada. 15-ty portrét je tvár môjho otca, ktorý bol maliar a od detstva ma ku kresleniu viedol,“ povedala speváčka.

Jeden z portrétov patril aj spomínanej Hablovičovej. Tá síce prišla do galérie v zoštíhľujúcej čiernej, no aj bez nej by bolo jasné, že bývalá modelka má opäť postavu ako prútik. Zväčšené má jedine dojčiace prsia. „Ja si to ani neuvedomujem,” povedala nám Lucia k strate kilogramov.

Takéto schudnutie tak krátko po pôrode u nej teda nebolo cielené „Jediné, čo ma momentálne zamestnáva, je starostlivosť o Thea, to mi robí najväčšiu radosť. Žiadna starostlivosť o seba nehrozí. Kilá išli dolu samé, keďže sa veľa hýbem a Theo často papá,” prezradila tmavovláska.

Na výstave nechýbali ani ďalšie tváre z kresieb ako Ivan Tásler, Mário Kuly Kollár či Michal Hudák. Herec priviedol aj svoju partnerku Denisu, ktorá sa pochválila tehotenským bruškom. Zábery z vernisáže nájdete v našej GALÉRII.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu