Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zmyselnosť a sexi brucho: Aj takto vyzerá Nela Pocisková v prvom klipe!

Nela Pocisková predvedie vo svojom videoklipe aj veľkú dávku živelnosti. Zobraziť galériu (24)
Nela Pocisková predvedie vo svojom videoklipe aj veľkú dávku živelnosti.

BRATISLAVA – Živelná ako nikdy! Nela Pocisková (22) je všestranne nadanou umelkyňou a okrem herectva sa intenzívne venuje aj spevu. V týchto dňoch nakrúcala svoj prvý videoklip, ktorý bude podľa všetkého skutočnou lahôdkou. Šarmantná brunetka v ňom totiž okrem tanečného nadania predvedie aj poriadnu dávku zmyselnosti.

Prídu si na svoje! Už od septembra začne v slovenských rádiách rezonovať nová skladba Nely Pociskovej s názvom Mysterious Boy. K piesni v týchto dňoch vzniká aj videoklip, ktorý bude prvotinou talentovanej umelkyne. Brunetka sa nikdy netajila tým, že miluje tanec, a tak nečudo, že sa jeho dej ponesie práve v tomto duchu.

Ako nám Ján Ďurovčík prezradil, na nakrúcaní sa zišla špička českej a slovenskej tanečnej scény. Príbeh je rozdelený na dve časti. Prvá humorným spôsobom zachytáva speváčkine stretnutia s rôznymi mužmi, ktorí sa venujú odlišným žánrom pohybu. Vďaka tomu sa aj samotná Nela predvedie vo viacerých podobách. „Tento druh videoklipu sa nedá urobiť s iným človekom ako s Nelou, lebo je tanečne veľmi nadaná,” povedal nám na margo toho Ďurovčík.

Druhá časť klipu bude veľkolepým vystúpením plným energie a pohybu. Ako vidno na fotografiách z nakrúcania, pôjde o skutočne efektné zábery. Pocisková ich totiž spoločne so skupinkou tanečníkov nakrúcala napríklad aj pod padajúcou vodou, čo zmyselnosť pohybu len umocnilo.

Nela Pocisková miluje tanec. Aj vďaka pravidelnému pohybu sa môže pýšiť takouto postavou.
Zobraziť galériu (24)
Nela Pocisková miluje tanec. Aj vďaka pravidelnému pohybu sa môže pýšiť takouto postavou.

O tom, že Nela Pocisková svojou krásou v poslednom čase vyráža dych, sa môžete presvedčiť aj na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu