Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z Honzíka Novotného už otec: Detaily tajného pôrodu krásnej Moniky!

Honzík Novotný je šťastne zamilovaný do Moniky, ktorá mu porodila dcérku. Zobraziť galériu (7)
Honzík Novotný je šťastne zamilovaný do Moniky, ktorá mu porodila dcérku.

MNÍCHOV - Má dôvod na radosť! Zdá sa, že Jan Novotný (34) už našiel svoje životné šťastie. Namiesto nevesty zo šou začal pred pár rokmi randiť mimo kamier s pôvabnou Žilinčankou Monikou (26). A nešlo len o nejaký románik. Dvojica je stále spolu - dokonca si založila rodinu. Podľa našich zistení sa nagélovaný fešák koncom mája stal otcom dcérky Elizabeth. Plavovláska porodila v tajnosti v Nemecku.

Ulovila ho Slovenka! Hoci Jan Novotný si v šou Nevesta pre milionára ženu svojho srdca nenašiel, predsa len zostal verný tunajším pôvabom. Randil napríklad s moderátorkou Mariannou Ďurianovou, speváčkou Luciou Olešovou a tiež s herečkou Luciou Molnárovou. Napokon zakotvil pri absolventke športového gymnázia Monike zo Žiliny.

O tom, že ide o vážnejší vzťah, svedčí aj spoločné dieťa. Blondínkino tehotenstvo sa prevalilo začiatkom mája, o tri týždne už bola malá princezná na svete. Podľa našich zistení sa páriku narodila dcéra takto pred mesiacom - 25. mája.

Boháčova partnerka rodila v Nemecku, kde Jan býva. Rodinka sa tam zdržuje aj teraz. Dievčatko prišlo na svet s mierami 2880 gramov a 50 centimetrov. „Malá sa volá Elizabeth,” prezradil vskutku kráľovské meno čitateľ topiek.

V súvislosti s radostnou udalosťou sme sa snažili spojiť aj so samotným Novotným. Na telefonáty ani sms správu však nereagoval. Je však o ňom známe, že sa po hektickom období plnom medializácie vyhýba akejkoľvek forme zviditeľňovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu