Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Honzík Novotný po rokoch na Slovensku: Je z neho pribratý ocino... A skrýva tajomstvo!

Z bývalého playboya Honzíka Novotného je dnes pribratý ocino. Zobraziť galériu (12)
Z bývalého playboya Honzíka Novotného je dnes pribratý ocino.

BRATISLAVA – Spôsobil poriadny rozruch! V stredu večer sa v Bratislave konalo charitatívne podujatie Fashion Sparkling Charity Night 2014. Na prekvapenie mnohých prítomných sa ho zúčastnil aj lámač ženských sŕdc Honzík Novotný (36). Medzi slovenskú smotánku si totiž vyrazil po dlhých rokoch života v ústraní. Ako vidno, z bývalého playboya zo šou Nevesta pre milionára je dnes pribratý ocino malej Elizabeth. No kilá navyše nie sú v jeho živote jedinou novinkou. Nám sa totiž podarilo odhaliť najčerstvejšie tajomstvo. A to, že sexi snúbenica Monika je opäť tehotná.

Galéria: FOTOREPORTÁŽ z Fashion Sparkling Charity Night 2014

Z donchuana starostlivý otecko!  V stredu večer šokoval mníchovský podnikateľ Honzík Novotný slovenskú smotánku, keď na pozvanie organizátorky Gabriely Drobovej dorazil na jej prestížny galavečer. Nahodil svoj povestný úsmev a biely smoking. No z čias, kedy ženy prijímali jeho ruže, zostali len nagelované vlasy. Keďže sa totiž dlhé roky nikde v spoločnosti neukázal, mnohých prekvapil kilami navyše.

Všetci si ho totiž pamätajú ako prelietavého playboya, ktorý vďaka šou Nevesta pre milionára pobláznil pred ôsmimi rokmi mnohé Slovenky. Dnes je už ale všetko inak. Honzík je zasnúbený s atraktívnou Monikou, s ktorou žije v Mníchove. Dvojica má spolu rozkošnú dcérku Elizabeth (1), ktorej krstnou mamou je práve Drobová. No a ako sa nám podarilo zistiť, partneri opäť očakávajú prílet bociana. Žilinčanka je totiž znovu tehotná. Na novinky v živote niekdajšieho donchuana sme sa chceli informovať aj priamo uňho. Na spomínanom podujatí ale nechcel o svojom súkromí nič hovoriť. Nereagoval ani naše snahy kontaktovať ho telefonicky. 

Zjavne chce pokračovať v živote v ústraní. Jeho prítomnosť na spoločenskej akcii bola teda len výnimkou. Časy, kedy sa vyhrieval vo svetlách reflektorov spolu s bývalou televíznou hviezdou Mariannou Ďurianovou, sú už definitívne fuč.

Slovenky mu učarovali

Na vrchole svojej popularity sa Honzík zahľadel do moderátorky Marianny Ďurianovej, ktorá bola v tom čase vydatá. Dvojica prežila romanticko-búrlivý ročný vzťah, ktorý skončil v lete 2007. Ďalšou veľkou láskou Mníchovčana bola modelka Romana Škamlová. S ňou sa televízny ženích po šiestich mesiacoch randenia v roku 2008 zasnúbil. Zo svadby však napokon nič nebolo - pár sa rozišiel. Horúce flirty Honzík prežil aj s herečkou Luciou Molnárovou či speváčkou Luciou Olešovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu