Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Czoborovej ex má novú lásku: Krásna Tamara nahradila Zoru... A čoskoro porodí!

Boris Baliga, bývalý partner Zory Czoborovej, vzal na oslavu svoju priateľku Tamaru. Tá onedlho privedie na svet ich prvé dieťa. Zobraziť galériu (6)
Boris Baliga, bývalý partner Zory Czoborovej, vzal na oslavu svoju priateľku Tamaru. Tá onedlho privedie na svet ich prvé dieťa. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Šťastne zadaný! Bývalý partner Zory Czoborovej (46), podnikateľ Boris Baliga (33), sa pred pár dňami objavil na narodeninovom večierku svojho blízkeho kamaráta. Nebol však sám. Spoločnosť mu robila atraktívna brunetka. Ako sa nám podarilo zistiť, išlo o novú priateľku Tamaru, ktorá už čoskoro privedie na svet ich prvé spoločné dieťa.

Podnikateľ Boris Baliga sa netají tým, že sa už onedlho stane otcom. „Áno čakáme bábätko. Je to jasne vidieť, takže je nezmysel niečo zatĺkať,“ povedal otvorene expartner fitnessky Zory Czoborovej. Viac sa však k tehotenstvu svojej lásky nechcel vyjadrovať. „Nie som verejne známa osoba, takže si myslím, že netreba, aby sa o mne písalo,“ dodal biznismen. Podľa našich informácií by ich prvé spoločné dieťa malo prísť na svet už v týchto dňoch.

Baliga tvoril v minulosti pár so slovenskou cvičiteľkou Zorou Czoborovou. Žili spolu takmer tri roky, no osudnou sa im stala žiarlivosť. V lete roku 2010 sa rozišli. Momentálne športovkyňa vystupuje na verejnosti ako nezadaná - po jej boku sa neobjavuje žiadny oficiálny partner.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu