Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Czoborovej ex je otcom, blonďavá jojkárka porodila!

Nora Hamar Ducká aj Boris Baliga sa stali cez víkend rodičmi. Zobraziť galériu (8)
Nora Hamar Ducká aj Boris Baliga sa stali cez víkend rodičmi.

BRATISLAVA – Rozrástli sa! Uplynulý víkend bol naozaj plodný. Bývalý partner fitnesky Zory Czoborovej (48) Boris Baliga (35) sa v sobotu stal po druhýkrát otcom, keď mu jeho partnerka porodila dievčatko. V nedeľu zas priviedla na svet svoje druhé dieťa jojkárska redaktorka Nora Hamar Ducká (33). Tej sa opäť narodil chlapček.

Prežívajú jedno z najkrajších období v živote! Bývalý partner Zory Czoborovej Boris Baliga sa po rozchode so známou fitneskou postupne vytratil zo spoločenského života. Vie sa však o ňom, že si neskôr našiel partnerku Tamaru. Spolu sa pred necelými dvomi rokmi stali rodičmi chlapčeka Boriska.

A túto sobotu sa rodinka rozrástla o ďalšieho člena. „Dievčatku dali meno Natasha. Vážila 3710 g a merala 52 cm,“ prezradil nám zdroj blízky tejto dvojici. Tmavovláska podľa našich informácií rodila prirodzenou cestou a ona aj dievčatko sú v poriadku.

O deň neskôr sa z ďalšieho potomka tešila aj redaktorka jojkárskeho Top Star magazínu Nora Hamar Ducká. Hoci si blondínka priala dcérku, opäť priviedla na svet chlapčeka. „Dnes o 11.18 sa narodil náš druhý synček Marko s mierami 3200 g a 49 cm,“ prezradila nám Ducká, ktorej museli lekári urobiť cisársky rez. Spolu s manželom Jurajom sa takmer presne pred dvomi rokmi tešili zo syna Olivera. 

Nora Hamar Ducká v nedeľu porodila synčeka Marka.
Zobraziť galériu (8)
Nora Hamar Ducká v nedeľu porodila synčeka Marka.

Viac o téme: Zora CzoborováNora Hamar DuckáBoris Baliga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu