Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Czoborovej ex sa ide ženiť: Po dvoch deťoch navliekol svojej vyvolenej takýto prsteň!

Boris Baliga sa bude ženiť. Zobraziť galériu (5)
Boris Baliga sa bude ženiť. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Prežívajú najkrajšie obdobie v živote! Bývalý milenec fitnesky Zory Czoborovej (48) Boris Baliga (35) sa nedávno stal druhýkrát otcom. Po dvojročnom synovi Boriskovi sa teší už aj z dcérky Natashe. Pár dní po príchode dievčatka na svet urobil aj ďalšie dôležité rozhodnutie. Svoju priateľku a matku jeho dvoch detí Tamaru požiadal o ruku. Brunetka ihneď súhlasila a s prstienkom sa dokonca pochválila na sociálnej sieti.

Najskôr deti, potom svadba! Na rozdiel od známej fitnesky Zory Czoborovej, ktorá sa pred rokom vydala, sa jej expriateľ Boris Baliga pustil najskôr do plodenia detí. S partnerkou Tamarou sa aktuálne tešia už z druhého potomka – dievčatka Natashe. No dôvod na oslavu majú aj iný. Podnikateľ sa totiž konečne rozhýbal a sympatickú brunetku požiadal pred pár dňami o ruku.

Dvojnásobná mamička radosť neskrývala a svojich priateľov na sociálnej sieti informovala o ich ďalšom životnom kroku. „Zasnúbenie... a povedala som Áno,“ napísala Tamara, pridala srdiečko a zároveň fotografiu s decentným prstienkom na ruke. V momente sa pod jej statusom objavilo množstvo gratulácií a budúcej pani Baligovej priali všetko najlepšie aj známe tváre zo šoubiznisu. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa párik postaví aj reálne pred oltár. 

Boris Baliga požiadal priateľku Tamaru po dvoch deťoch o ruku. Takýto prsteň jej navliekol na prst.
Zobraziť galériu (5)
Boris Baliga požiadal priateľku Tamaru po dvoch deťoch o ruku. Takýto prsteň jej navliekol na prst.

Viac o téme: Boris Baliga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu