Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Czoborovej milenec: Zdrhol od nej!

Od Czoborovej sa odsťahoval exmilenec. Zobraziť galériu (3)
Od Czoborovej sa odsťahoval exmilenec.

BRATISLAVA – Zbalil si kufre a odsťahoval sa od nej! Priateľ Zory Czoborovej (43), podnikateľ Boris Baliga (31), ktorý s exfitneskou tvoril pár takmer tri roky, ju pred niekoľkými dňami opustil.

Ako sme informovali na topkách, príčinou stroskotania vzťahu Zory Czoborovej a Borisa Baligu bola údajne ostrá hádka, ktorá sa udiala pred zrakmi priateľov na jednej párty pre uzavretú spoločnosť. Nepríjemný incident sa stal pred viac ako mesiacom.  

„Hovoriť sa môže všeličo,“ okomentoval pred pár dňami Baliga potýčku, keď sme sa ho na ňu spýtali. Rovnako zdržanlivá na vyjadrenia bola aj Czoborová. „Nebudem to komentovať,“ odbila nás. A hoci ani jeden z nich nechce k tejto téme povedať čo i len slovo, fakty hovoria samé za seba. Podľa našich informácií sa totiž Boris už stihol od Zory aj odsťahovať a tento jeho krok svedčí o tom, že pár už pravdepodobne netvoria.

„Odišiel ihneď po incidente,“ dozvedeli sme sa od zdroja z okolia dvojice. Topky.sk v súvislosti so vzniknutou situáciou oslovili Czoborovej exmilenca. Na otázku, či už býva sám, reagoval opäť stroho. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ znelo z jeho úst, čím však naše informácie nevylúčil. Nechajme sa prekvapiť, či si k sebe rozhádaný párik ešte nájde cestu alebo sa čoskoro objavia v spoločnosti s nejakým novým objavom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu