Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zora zbalila tohto nagélovaného zajačika: Czoborová po rokoch už nie je sama!

Zora Czoborová ukázala nového priateľa Petra. Zobraziť galériu (13)
Zora Czoborová ukázala nového priateľa Petra.

BRATISLAVA - Nový vzťah! Zora Czoborová (47) sa od leta 2011 ukazovala v spoločnosti len sama. Po celý ten čas bola oficiálne nezadaná. Aktuálne má však cvičiteľka po svojom boku Petra, ktorý sa z pozície dlhoročného kamaráta prepracoval až na partnera. Muža evidentne mladšieho vzala pred pár dňami aj na otvorenie unikátneho ovocného baru.

Zase šťastná! Na rozdiel od minulosti už Zora Czoborová svoje vzťahy verejne príliš nerozoberá. Naposledy tvorila pár s Andrejom Pulcom, s ktorým sa rozišli v lete 2011. Odvtedy sa po jej boku neobjavoval žiaden muž - oficiálne bola sama. 

Pred pár dňami sme však stretli Zoru v spoločnosti veľmi dobre naladenú. A ako sme zistili, je za tým aj láska. Na otvorenie petržalského ovocného baru totiž vzala aj svojho nového partnera. „Áno, bola som tam s kamarátmi a s priateľom,” netajila mladíka po svojom boku. 

Napriek tomu sa však počas večera dvojica vyhýbala akýmkoľvek intímnostiam. Zrejme preto, že párik nemal v úmysle pútať na seba pozornosť. „On sa nechce medializovať,” vysvetlila nám Zora, keď sme o jej novom objave chceli zistiť viac. Podľa našich informácií sa svalovec volá Peter a dlhé roky bol Czoborovej kamarátom. A ako to už u fitnesky býva zvykom, je od nej o dosť mladší. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu