Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexica Surovcová a kráska z Telerána sa odhalili: Wau, to sú ale kosti!

Modelky v odvážnych šatách od českej návrhárky poriadne provokovali. Zľava: Diana Hágerová, Ivana Surovcová a Mária Zelinová Zobraziť galériu (38)
Modelky v odvážnych šatách od českej návrhárky poriadne provokovali. Zľava: Diana Hágerová, Ivana Surovcová a Mária Zelinová

BRATISLAVA – Plno orientálnej krásy! Vo štvrtok večer sa v centre Bratislavy otváral nový klub. Pri tejto príležitosti sa konal slávnostný program, na ktorom sa zúčastnilo mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu. Tí si okrem trikov kúzelníka Roberta Foxa, či zvodných pohybov brušných tanečníc, mohli vychutnať aj módnu prehliadku úspešnej českej návrhárky. Obliecť si niektoré modely však často chcelo poriadnu dávku odvahy. Tanečnica Ivana Surovcová (26) o tom vie svoje!

Štvrtkový večer sa niesol v duchu 1000 a 1 noci. V Bratislave sa totiž pod záštitou honorárneho konzula Azerbajdžanskej republiky Džalala Gasymova otváral nový klub. Pri tejto príležitosti sa v centre mesta zišlo mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu. Tie spoločne s krstnými mamami - starostkou Starého mesta Tatianou Rosovou a riaditeľkou Fashion TV Gabielou Drobovou - popriali novému podniku veľa úspechov. Večerom sprevádzal vtipný moderátor Michal Hudák, ktorý prítomných pobavil v príznačnom kostýme à la Aladin.

Hlavným programom večera bola módna prehliadka úspešnej českej návrhárky. Mnohé šaty z jej najnovšej kolekcie boli evidentne inšpirované práve arabskou kultúrou a štýlom brušných tanečníc. Niektoré modely vyžadovali riadnu dávku odvahy.

Pod priesvitnými šatami odhalila svoje krivky napríklad moderátorka markizáckeho Telerána Diana Hágerová, no dosť odvážny outfit mala na sebe aj tanečnica Ivana Surovcová. Tá pritom do spoločnosti zvyčajne chodieva v decentnejšom oblečení. „Ja som zo spoločenského tanca zvyknutá na odvážnejšie šaty. Ak mi nič nie je vidno, tak mi to nerobí problém,“ povedala pre topky.sk partnerka známeho hokejistu Mariána Gáboríka.

Okrem už spomínaných však na párty nechýbali napríklad ani herečka Zdena Studenková, spevák Richard Müller, skupina Fragile, moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval, speváčka Lenka LeRa Salmanová či misska Veronika Husárová.

Viac fotiek z otvárania nového klubu v centre Bratislavy si môžete pozrieť v našej GALÉRII. Kliknite sem!

Sledujte TOPKY TV: Zábery zo slávnostného otvárania nového klubu v centre Bratislavy. 

Zábery zo slávnostného otvárania nového klubu v centre Bratislavy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu