Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Schudnutá Kirschner: Bolo to veľmi ťažké!

Jana Kirschner po pôrode výrazne schudla. Zobraziť galériu (9)
Jana Kirschner po pôrode výrazne schudla.

BRATISLAVA – Zbavila sa prebytočných kíl! Jana Kirschner (32), ktorá v marci priviedla na svet svoje prvé dieťa - dcérku Matildu, si pred pár dňami nedala ujsť bratislavský pochod proti rakovine prsníka. Speváčka doletela kvôli podujatiu až z Anglicka. V našom hlavnom meste sa ukázala zhruba po troch mesiacoch. Ako sme si všimli, čerstvá mamička bola zjavne pochudnutá.

Jana Kirschner a jej anglický priateľ Eddie Stievens sa radujú zo svojej trojmesačnej dcérky Matildy. Ako však prezradila speváčka v jojkárskych Promi Novinách, začiatky boli náročné. „Prvé 2-3 týždne boli veľmi ťažké, lebo človek absolútne nevie, do čoho ide,“ povedala Kirschner a dodala: „Prvú plienku som prebalila v nemocnici, predtým som to v živote nerobila.“

To, že pomocná ruka by sa speváčke zišla, netají ani ona sama. Napriek tomu sa však všetko snaží zvládnuť sama.  „Obaja starí rodičia sa ponúkli, že nám pomôžu. No povedala som im, že si musíme nájsť vlastný systém. Začiatok sme si odkrútili sami, teraz je nám lepšie,“ netajila Jana.

Ako sme si v súvislosti s jej materstvom všimli, oproti minulosti výrazne schudla. Počas nedávneho bratislavského pochodu proti rakovine prsníka sa to nedalo nevšimnúť. „Nemám čas na jedenie, vôbec tomu nerozumiem,“ vysvetlila s úsmevom Kirschner.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu