Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Vitteková v šoku z manželovej kauzy: Patrícia prehovorila o afére!

Patrícia Vitteková prežíva náročné chvíle. Prvoradý je pre ňu pokoj jej dcér. Zobraziť galériu (6)
Patrícia Vitteková prežíva náročné chvíle. Prvoradý je pre ňu pokoj jej dcér.

BRATISLAVA - Prelomila mlčanie! Mediálne prepieraná aféra ženatého Róberta Vitteka (31) a jojkárskej redaktorky Alexandry Orviskej (29) bola bez pochýb najväčším šokom pre futbalistovu manželku Patríciu (33). Dvojnásobná mamička sa k celej kauze doposiaľ nevyjadrovala, po týždni mlčania však konečne prehovorila.

Nezostala ticho! Počas uplynulého týždňa sa na verejnosti objavili informácie o tom, že Róbert Vittek sa vraj v tajnosti stýka s jojkárskou redaktorkou Alexandrou Orviskou. Tá mala donedávna kamarátsky vzťah aj so športovcovou zákonitou polovičkou Patríciou, no priateľstvu je zrejme už koniec. Prominentní manželia vraj mali vo vzťahu problémy už dlhodobo, aférka bola len akýmsi vyvrcholením.

Orviská a rovnako tak aj Vittek sa k údajným pletkám doposiaľ nijako relevantne nevyjadrili. Patrícia na naše otázky taktiež pár dní reagovala len mlčaním. Prekvapivé informácie už zrejme ako-tak predýchala a poskytla nám svoju reakciu. „Moje deti sú vyšokované z nátlaku médií a verím, že pochopíte, že vašu prácu si vážim, ale som a budem teraz v prvom rade mama zodpovedná za pokoj svojich detí. Žiaľ, nemám potrebu sa vyjadrovať. Ja, deti a moja rodina čakáme, aby sme mohli v pokoji nastúpiť do školy a práce,napísala nám v sms správe blondínka, ktorá má so športovcom dve dcérky - Sofiu Zaru a Cynthiu Laru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu