Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kríza Vittekovcov plná tajností: Románik s jojkárkou len vyvrcholením?!

V manželstve Patrície a Róberta Vittekovcov to vraj nefunguje už dlhodobo. Údajný románik s Alexandrou Orviskou bol vraj len akýmsi vyvrcholením. Zobraziť galériu (6)
V manželstve Patrície a Róberta Vittekovcov to vraj nefunguje už dlhodobo. Údajný románik s Alexandrou Orviskou bol vraj len akýmsi vyvrcholením.

BRATISLAVA – Zdanie klame?! O láske Róberta (31) a Patrície (33) Vittekovcov by ešte zhruba pred mesiacom nikto nepochyboval. Veď aj keď sa len nedávno objavili so svojimi dcérkami v spoločnosti, pôsobili ako šťastná rodinka. No zdá sa, že ich navonok harmonické osemročné manželstvo má isté trhliny. Príčinou má byť podľa medializovaných správ futbalistov románik s jojkárskou redaktorkou Alexandrou Orviskou (29). Podľa našich informácií však kríza vo vzťahu prominentného páru trvá už oveľa dlhšie.

Podviedol ju s kamarátkou?! Podľa medializovaných informácií sa ženatý Róbert Vittek v tajnosti stýka s televíznou redaktorkou Alexandrou Orviskou. Zatiaľ čo v ostatnom prípade išlo o stretnutie v Turecku, kde speváčkin manžel hráva, v minulosti si napríklad hrkútali bok po boku na jednom z play-off zápasov klubu HC Slovan. Tam im robil vo VIP zóne spoločnosť aj futbalistov brat. Je teda evidentné, že Orviská mala naozaj dobré vzťahy so športovcovými najbližšími. Dokonca si perfektne rozumela aj so samotnou Vittekovou. No po prevalení tejto kauzy zrejme bude kamarátstvu koniec.

Zaujímavé je, že sa k vzniknutej situácii nevyjadruje ani jeden z aktérov. So speváčkou sme sa snažili niekoľkokrát skontaktovať, no neúspešne. Nepochodili sme ani u futbalistu. Ten nechal mobil zvoniť, po čase si ho ale vypol úplne. Jojkárka síce telefón zdvihla, no odbila nás slovami: „Mám poradu, zavolajte mi neskôr.” Žiadne neskôr už ale nebolo. 

Jedinou reakciou Alexandry Orviskej ku kauze bolo vyjadrenie na Facebooku. To adresovala manželke futbalistu, pričom sa snažila vzniknutú situáciu zľahčiť. „Pati, ako je v Istanbule? Napísali, že si tam nebola. Môžu mať takú drzosť? Kedy priletíš, nech to trošku zamotáme? Prídem ťa počkať na letisko,” napísala na sociálnej sieti. Reakcie od Vittekovej sa však nedočkala. Navyše, v poobedňajších hodinách si redaktorka svoj profil zo sociálnej siete zmazala.

V súvislosti so správaním aktérov je prekvapivé aj to, že keď v minulosti české médiá nesprávne informovali o tom, že Vittek svoju ženu podvádza, bez problémov sa vyjadrovali do médií. Išlo totiž o nedorozumenie s dvojníkom. Športovec vyvrátil akékoľvek fámy a jeho polovička hrdo vyhlasovala, že o jeho vernosti nepochybuje. Teraz obaja mlčia.

V osemročnom zväzku prominentnej dvojice je to ale podľa našich informácií nahnuté už dlhšiu dobu. „Krízu v manželstve prekonávajú už nejaký ten týždeň. Patrícia dokonca tušila, že by Robo mohol mať milenky,dozvedeli sme sa od nášho zdroja z okolia dvojice. Či však speváčka vedela, že jednou z nich by mohla byť aj jej kamarátka, je otázne.

S odstupom času a pod ozrejmením súčasných okolností ale vyznieva zaujímavo status, ktorý si interpretka zavesila na Facebook presne v deň 7. výročia manželstva: „Za 8 rokov viem, že aj tie búrky, čo prídu, sú vždy iba mini maturitami vzťahu, či mu rozumieme a chceme pokračovať ďalej... Nič viac, nič menej... Neexistuje láska, ktorá občas nebolí, ktorá nemá dni, kedy človek rozmýšľa, či je to takto správne, či to nemalo byť inak... No predsa, každý test má svoje chytáky :-)... A je len na nás, ako sme na neho pripravení...”

Alexandra Orviská venovala takýto odkaz Patrícii Vittekovej na Facebooku. Situáciu sa snažila zľahčiť. Neskôr sa zo sociálnej siete vymazala.
Zobraziť galériu (6)
Alexandra Orviská venovala takýto odkaz Patrícii Vittekovej na Facebooku. Situáciu sa snažila zľahčiť. Neskôr sa zo sociálnej siete vymazala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu