Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Odkaz Vittekovcom od Orviskej: Manželské problémy si riešte sami, dajte mi pokoj!

Alexandra Orviská tvrdí, že s Róbertom Vittekom nič nemala. Ten krízu s manželkou Patríciou ututlával v Amerike. Zobraziť galériu (6)
Alexandra Orviská tvrdí, že s Róbertom Vittekom nič nemala. Ten krízu s manželkou Patríciou ututlával v Amerike.

BRATISLAVA - Koniec priateľstva! Alexandra Orviská (29) sa donedávna mohla považovať za blízku známu futbalistu Róberta Vitteka (31) a jeho manželky Patrície (33). Všetko zmenili fotografie z nočného Istanbulu, na ktorých bol zachytený športovec práve po boku jojkárky. Ich mlčanie pôsobilo, akoby mali naozaj čo skrývať. Televízna redaktorka sa však teraz bráni, že k ničomu intímnemu medzi ňou a útočníkom nedošlo. Zároveň však naznačila, že prominentná dvojica má problémy vo svojom doteraz navonok úplne ideálnom manželstve.

Po tom, ako sa na verejnosti objavili fotografie ženatého Róberta Vitteka a redaktorky Alexandry Orviskej, vypukla veľká aféra. Počiatočná nechuť zúčastnených čokoľvek komentovať dávala priestor na špekulácie.

Aj reakcie Patrície Vittekovej pôsobili, akoby svojmu manželovi príliš neverila. Keď však futbalista konečne prehovoril, akýkoľvek intímny pomer s jojkárkou poprel. Tá prostredníctvom PR oddelenia televízie reagovala navlas rovnako. „Medzi mnou a Robom Vittekom nikdy k ničomu nedošlo. Poznáme sa dlho, sme iba priatelia,” tvrdí Orviská.

Otázka je, či medzi ňou a prominentnou rodinkou budú kamarátske vzťahy pretrvávať aj naďalej. Alexandra totiž verejne naznačila, že manželstvo športovca a speváčky prechádzalo krízou aj bez jej pričinenia. „Myslím si, že manželia Vittekovci by si mali riešiť problémy svojho vzťahu medzi sebou a nezaťahovať do toho ďalších ľudí,” odkázala im cez médiá.

Podobné informácie sme mali aj my. Patrícia podľa všetkého uverila v románik medzi Róbertom a Alexandrou práve preto, že ho už dávnejšie podozrievala. „Krízu v manželstve prekonávajú už nejaký ten týždeň. Patrícia dokonca tušila, že by Robo mohol mať milenky,povedal nám pred časom zdroj. Či počas pobytu v Amerike dvojica svoje ťažkosti vyriešila, sa zrejme ukáže už čoskoro. V tejto chvíli športovec úvahy o rozvode vylučuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu