Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zabudnutá slovenská hviezda: Po rokoch sa tlačí na obraz!

Dano Junas sa zúčastnil konkurzu v Jojke. Zobraziť galériu (5)
Dano Junas sa zúčastnil konkurzu v Jojke.

BRATISLAVA - V telke ho už nevidieť! Dano Junas (51) je mnohým ľuďom známy vďaka verejnoprávnej relácii Triangel. Už pekných pár rokov sú však obrazovky bez jeho prítomnosti. Herec sa to teraz rozhodol zmeniť. Prihlásil sa totiž do konkurzu, ktorý vyhlásila Jojka. Tá pripravuje novú šou s nehercami, prípadne umelcami, ktorí nežijú v žiare reflektorov.

Vráti sa k televíznym divákom? Dano Junas bol kedysi známou tvárou, najmä vďaka relácii Triangel. Po jeho skončení sa však na obraz už vracal len sporadicky. „Obrazovka chýba. To je jasné, keď je človek na to zvyknutý,” priznal nám herec a moderátor.

Rozhodol sa preto prihlásiť na konkurz do televízie Joj. Tá totiž najnovšie pripravuje novú „scripted” šou. V tomto štýle boli robené napríklad Extrémne rodiny - na prvý pohľad vyzerali ako realita, ale nakrúcali sa podľa scenára. „Projekt ma zaujal predovšetkým obsahom. Je to zaujímavé a tiež som mal kedysi spor ohľadom dedičstva,” prezradil k televíznej novinke Junas.

Hoci ním opísaná téma scénky pripomína zrušenú Súdnu sieň, údajne bude mať scenár úplne inú náplň. „Bude to odlišné. Bude to na seba nadväzovať a má to mať komediálny charakter,” tvrdí náš zdroj.

To, či sa nakoniec v novom programe objaví aj Junas, bude známe už o pár dní. V tomto čase sa Dano venuje hlavne divadlu - hosťuje v Čechách, na Malej scéne a v DPOH hrá v rozprávke Čáry - Máry - Fuk, ktorá mala premiéru v marci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu