Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Toto božské telo je už minulosťou: Krainovej sladké spomienky!

Simona Krainová je v súčasnosti dvojnásobnou mamičkou, a preto jej telo pochopiteľne nevyzerá rovnako ako v minulosti. Stále sa však môže pýšiť štíhlou figúrou. Zobraziť galériu (7)
Simona Krainová je v súčasnosti dvojnásobnou mamičkou, a preto jej telo pochopiteľne nevyzerá rovnako ako v minulosti. Stále sa však môže pýšiť štíhlou figúrou.

PRAHA – Bez jedinej chybičky! Zo Simony Krainovej (40) je v súčasnosti dvojnásobná mamička, ktorá sa naplno venuje rodine. Modelka však popri rodičovských povinnostiach nezanedbáva ani fanúšikov. Na sociálnej sieti ich totiž pravidelne zásobuje momentkami zo svojho života. Nedávno si napríklad zaspomínala na obdobie, počas ktorého sa pýšila ukážkovou figúrou a bujnými vnadami.

Stále krásna, ale už iná! Modelka Simona Krainová s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu. Blondínka sa totiž aj vo svojich štyridsiatich rokoch môže pochváliť pestovaným zovňajškom a štíhlou figúrou. Sama sa napokon netají tým, že sa o svoje telo a tvár príkladne stará.

Modelingové zákazky a objektívy fotoaparátov však už nie sú to hlavné, čo robí Simone radosť. Z Krainovej je totiž dvojnásobná mamička, ktorá vďaka synčekom Maxovi a Brunovi doslova žiari spokojnosťou. Jej postavička síce po pôrodoch nie je taká dokonalá ako predtým, no za tú "obetu" to rozhodne stálo. Dvaja rozkošní chlapci sú pre ňu totiž všetkým.

Simona Krainová sa pochválila fotografiou z mladosti.
Zobraziť galériu (7)
Simona Krainová sa pochválila fotografiou z mladosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu