Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krainová bez mejkapu a s kruhmi pod očami: Simona, si to ty?

Simona Krainová ako modelka (vľavo) a v civile so svojím synom Brunom. Zobraziť galériu (8)
Simona Krainová ako modelka (vľavo) a v civile so svojím synom Brunom.

PRAHA - Simona Krainová (40) neprestala pracovať ani po narodení dvoch synov. Oveľa častejšie sa však teraz na sociálnej sieni prezentuje ako matka, ktorá nemá žiadny problém so zverejňovaním fotografií zo súkromia. Najnovšie dokonca zavesila na internet záber svojej nenalíčenej tváre. Kruhy pod očami a vážny výraz vypovedajú o tom, že blondínke už evidentne viac záleží na úlohe mamy než modelky.

Zaslúžilá mamina! Simona Krainová za posledné dva roky stihla porodiť dvoch synov. Modelka, ktorá sa s materstvom dovtedy príliš neponáhľala, v ňom evidentne našla svoj zmysel života.

Hoci sa naďalej uplatňuje aj vo svojom povolaní, najčastejšie si na sociálnu sieť vešia fotografie s milovanými chlapmi - manželom Karlom a synmi Maxom a Brunom. A práve s najmenším členom rodiny sa blondínka najnovšie odfotila bez známky mejkapu či jemného líčenia.

Fanúšikom a obdivovateľom tak ukázala tvár s kruhmi pod očami, ktorá je trochu vzdialená od jej hviezdnej vizáže, akou zvykne oslňovať. Jej to ale ani v najmenšom nevadí. Podstatní sú pre ňu potomkovia. „Deti ma naozaj naplnili a som s nimi doma šťastná. Niekedy mi ani nezostáva čas na iné aktivity,” povedala nedávno portálu Super.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu