Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exmilenec Krainovej vytasil telo Ramba: Simona, nesmútiš za týmito svalmi?

Craig David takmer štyri roky po rozchode so Simonou Krainovou predvádza vypracované telo na webe. Zobraziť galériu (8)
Craig David takmer štyri roky po rozchode so Simonou Krainovou predvádza vypracované telo na webe.

MIAMI – Dal si poriadne do tela! Hoci Simonu Krainovú (40) s britským spevákom Craigom Davidom (32) už nič nespája, pred štyrmi rokmi k nemu mala priam intímne blízko. A nie je vylúčené, že česká supermodelka po dlhšom čase opäť zavíta aspoň na jeho internetové konto v sieti Instagram. Motiváciou pre ňu môže byť vymakané telo, akým sa jej exmilenec ochotne pochválil všetkým fanúšičkám.

V posilňovni dostal poriadne zabrať! Aj keď u speváckych hviezd je najdôležitejšie to, koľko karátové majú zlato v hrdle, mnohé z nich nedajú dopustiť ani na svoj zovňajšok. Najnovšie sa medzi ne zaradil aj R&B interpret, ktorý v minulosti dvoril očarujúcej plavovláske od našich českých susedov.

Craig David sa poriadne zaťal a prostredníctvom sociálnej siete povzbudil svojich prívržencov, aby vytrvali vo svojich cieľoch a ambíciách. Ako najpresvedčivejší argument použil svoje napnuté bicepsy, trapézové svaly, vyrysovaný hrudník a tvrdý „pekáč buchiet“ na bruchu.

„Keď tvrdo trénujem a kalórie klesajú na minimum, viem, že prídu momenty, kedy by som chcel zjesť každú čokoládovú tyčinku v skrinke. Vtedy sa vrátim k tejto fotke v telefóne, ktorá ma okamžite vráti nazad na tú správnu cestu a pripomenie mi, aký je to dobrý pocit, keď dosiahnem svoj cieľ,“ napísal Craig v komentári pod spomínanou fotografiou. Pravdepodobne teda ide o záber, ktorý zachytáva vrchol jeho fyzickej kondície a hudobník robí všetko pre to, aby sa na ňom udržal čo najdlhšie.

Krainová s o osem rokov mladším Davidom randila na jeseň roku 2009, no do oka mu padla ešte v čase, keď žila vo vzťahu s hokejistom Jiřím Hudlerom. „Spoznali sme sa v Prahe na súťaži Elite Model Look. Písal mi esemesky a pozýval ma na večere, ešte keď som bola s Jirkom,“ prezradila vtedy česká krásavica portálu novinky.cz. Čokoládový zajačik jej však nakoniec príliš dlho v posteli nespieval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu