Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ups, Krainovej vykĺzla bradavka... a potom plakala!

Simona Krainová ukázala bradavku aj uplakanú tvár. Zobraziť galériu (7)
Simona Krainová ukázala bradavku aj uplakanú tvár.

PRAHA - Toto neplánovala! Simona Krainová (40) sa už viackrát ukázala v spoločnosti v odvážnych či priesvitných šatách aj bez bielizne. Na modelingovej súťaži však chcela byť za dámu, pod bielu čipku si preto dala telovú podšívku. Tá ju ale zradila a ona tak odhalila svoju bradavku. Okrem toho fotografi na podujatí ulovili aj blondínkinu uplakanú tvár. Zisťovali sme, čo ju dohnalo až k plaču.

V Prahe sa v pondelok konal prvý ročník modelingovej súťaže organizovanej Simonou Krainovou. Hlavnou hviezdou večera bola práve riaditeľka a zároveň tvár projektu, ktorá sa popri mladých dievčatách predviedla aj na móle v spodnej bielizni. Neskôr si obliekla biele šaty, ktoré na prvý pohľad uchvacovali priesvitnou čipkou.

Krainová však pod outfitom nevystavovala nahú kožu, poistila sa telovou podšívkou. Málokto by teda predpokladal, že aj tentoraz blondínka ukáže zo svojich predností viac. Bohužiaľ, tenká látka nevydržala po celý čas na svojom mieste. A keďže podprsenku modelka nemala, odhalila svoju bradavku.

Krátko na to dokonca fotografi zachytili aj jej slzy. Simona sa však nezrútila kvôli neplánovanému odhaleniu. Podľa našich informácií ju k plaču vyprovokoval úplne iný dôvod. „Vraj to bolo dojatím. K súťažiacim si za posledných pár týždňov vytvorila výrazný vzťah a potom ju premohli city. Vnímala to ako prejav materinského pudu,” dozvedeli sme sa priamo z Čiech.

Víťazka modelingovej súťaže Kateřina Kozlová (13)
Zobraziť galériu (7)
Víťazka modelingovej súťaže Kateřina Kozlová (13)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu