Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Osočovanie a nenávisť v SuperStar: Fúha, tu už ide do tuhého!

Po vyhadzove Veroniky Stýblovej zo SuperStar sa začali intrigy. Blondínka tvrdí, že Adam sa veľmi zmenil. Vraj mu stúpla sláva do hlavy. Zobraziť galériu (6)
Po vyhadzove Veroniky Stýblovej zo SuperStar sa začali intrigy. Blondínka tvrdí, že Adam sa veľmi zmenil. Vraj mu stúpla sláva do hlavy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Medzi súťažiacimi to vrie! Nedeľné finále makizáckej šou SuperStar sa stalo osudným horúcej favoritke na víťazstvo Veronike Stýblovej (18). Hoci je doma len necelé dva dni, svoj názor na kolegov zo šou si už nenecháva iba pre seba. Najviac jej leží v žalúdku mladý Adam Kukačka (16). Blondínka ho verejne kritizuje. Tvrdí, že mu sláva stúpla do hlavy. Šestnásťročný mladík je z jej ohováračských praktík šokovaný.

Sen o rozprávkovej výhre sa nadanej speváčke Veronike Stýblovej túto nedeľu rozplynul. Doma sa ešte poriadne nestihla ohriať, no už spustila vlnu intríg. Súťažiaca sa totiž rozhodla, že fanúšikom prezradí, čo si myslí o svojich kolegoch zo šou. Na mušku si vzala najmä Adama Kukačku.

Miláčik divákov jej poriadne leží v žalúdku. Negatívny názor na jeho osobu prezentovala nielen v priamom prenose počas utorkového Telerána, ale aj v našom online rozhovore. V ňom sa dokonca do Kukačku pustila hneď niekoľkokrát. Prezradila, že je z jeho správania veľmi sklamaná. „Bohužiaľ musím povedať, že s Adamom som si najmenej rozumela. Mrzí ma, že sa pred kamerami správa inak, než za nimi. Veľmi som mu fandila, ale hrozne sa zmenil,“ znela jedna z Veronikiných odpovedí.

Ostrými vyjadreniami na adresu mladého talentu nešetrila. Vo výrokoch ešte pritvrdila. „Zo začiatku to bol veľmi milý a skromný chlapec, no postupom času začal hovoriť stále len o sebe. Sláva mu stúpla do hlavy. Má 16 rokov, je v puberte, a média majú naňho veľmi zlý vplyv,“ poukázala na Adamove nedostatky Stýblová a vzápätí dodala: „Bohužiaľ, ľudia ho súdia skôr podľa toho, čo vidia v TV.“

V tejto súvislosti sme sa skontaktovali aj so samotným Adamom. Z vyjadrení svojej bývalej kolegyne bol nepríjemne prekvapený. „Tak ona má svoj názor, ja mám svoj. Veronika je tá posledná, ktorá by toto mala o mne hovoriť,“ reagoval Kukačka. Z ohovárania je naozaj sklamaný. „Veľmi ma to mrzí. Ja som do nej nikdy nevidel, no podľa mňa nebola férovým človekom. Neviem, prečo toto hovorí. Asi mi chce ublížiť. No v prvom rade by mi to mala povedať do očí,“ povedal spevák, čím dal jasne najavo, že nechápe, prečo si vybavuje Stýblová účty prostredníctvom médií.

Vyradená súťažiaca však tvrdí úplný opak. Spolu s ostanými finalistami vraj Kukačkovi neraz hovorila, že sa zmenil. „Adamovi sme povedali niekoľkokrát, aby sa pred kamerami nehral na niekoho iného, ako je, no zrejme nás prepočul. Alebo nás nechcel počuť. Mnoho ľudí by prekvapilo, aký je v skutočnosti,“ uzavrela pre topky.sk Stýblová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu