Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trapas v jojkárskych Nákupných maniačkach: Toto sa nemalo dostať na obraz!

Televízia Joj omylom pustila do vysielania pracovnú verziu relácie Nákupné maniačky - špeciál. Zobraziť galériu (6)
Televízia Joj omylom pustila do vysielania pracovnú verziu relácie Nákupné maniačky - špeciál. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ups! Divákom šou Nákupné maniačky sa v piatok večer naskytol poriadne prekvapivý pohľad. Jojka totiž do vysielania pustila neupravenú verziu relácie, ktorá sa nemala dostať na obraz. Celé Slovensko si tak mohlo prečítať odkazy a pracovné inštrukcie, ktoré v nedokončenom videu nechal dramaturg postprodukcii.

Uniklo, čo nemalo! Šou Nákupné maniačky sa teší diváckej obľube. A keďže im spríjemňuje televízne večery každý deň, natáčanie je veľmi intenzívne. Niet preto divu, že počas výroby občas dochádza k drobným chybám. No taká, aká sa objavila v piatkovej epizóde, by sa rozhodne nemala stať. Televízia Joj totiž odvysielala pracovnú verziu relácie, z ktorej tvorcovia zabudli odstrániť odkazy a inštrukcie dramaturga pre postprodukciu.

Diváci piatkového špeciálu Nákupných maniačok si tak mohli prečítať napríklad aj takýto komentár: „tento výber bol až z núdze cnosť, keďže na poslednú chvíľu a boli/vyzerali dosť bezradní.“ V tejto súvislosti sme oslovili samotnú Jojku. Tá sa za chybnú epizódu ospravedlnila. „V piatkových Nákupných maniačkach sa stala technická chyba. Divákom sa ospravedlňujeme,“ povedala na margo trapasu hovorkyňa Lucia Kulihová. Na našu otázku, či z tohto prešľapu vyvodia nejaké dôsledky pre zodpovedného pracovníka, neodpovedala.

Na obrazovky televízie Joj sa dostala verzia relácie s popiskami dramaturga.
Zobraziť galériu (6)
Na obrazovky televízie Joj sa dostala verzia relácie s popiskami dramaturga.  (Zdroj: TV JOJ)

Nenechajte v otázke módy nič na náhodu. Inšpirujte sa knihou Lekcie madam Chic>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu