Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Plačková ukázala HOLÝ zadok: Červený a spálený!

Zuzana Plačková si z dovolenky v Chorvátsku priniesla aj bolestivý zážitok. Hneď v prvý deň pobytu sa totiž na slnku takto pripiekla. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková si z dovolenky v Chorvátsku priniesla aj bolestivý zážitok. Hneď v prvý deň pobytu sa totiž na slnku takto pripiekla.

BRATISLAVA - Au, to muselo bolieť! Playmate Zuzana Plačková (22) očividne nebude mať na toto leto iba príjemné spomienky. Počas nedávneho pobytu v Chorvátsku sa totiž spálila na slnku tak, že bola červená ako rak. Dôkazom je poriadne odvážna fotografia, ktorú si prsnatá blondínka zverejnila na sociálnej sieti.

Slniečko si užila až príliš! Zuzana Plačková, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v jojkárskej šou Hotel Paradise, si na sociálnej sieti pravidelne zverejňuje fotografie zo svojho súkromia. Najnovšie vytiahla záber, na ktorom pózuje úplne nahá v kúpeľni. Pohľad na jej telo ale namiesto príjemných pocitov navodzuje presne opačné.

Ako nám Zuzana v súvislosti zo záberom prezradila, vznikol ešte na začiatku leta. „Je to staršia fotka. Teraz som ju ale našla v telefóne, tak som si ju dala na Facebook,” poznamenala Plačková, ktorá rozhodne nepatrí k hanblivkám. „Bola som v Chorvátsku a spálila som sa hneď v prvý deň. Zaspala som na slnku,” dodala.

Rodáčka z Čadce sa síce chránila opaľovacím krémom, no nezvykne používať tie s vysokým ochranným faktorom. „Dosť to svrbelo, aj som sa v noci prevracala zo strany na stranu. Dala som si na to špeciálne prípravky po opaľovaní a potom to už postupne pekne zhnedlo,” uzavrela blondínka, ktorá veľmi dobre vie, že pre krásu sa jednoducho občas trpí. A krásna dobronzova opálená pokožka si vyžaduje aj takéto obete...

Zuzanu Plačkovú sme začiatkom leta prichytili zahalenú v dlhých maxišatách. Či nimi maskovala spálenú pokožku, je otázke. Pozrite si na FEMINITY.sk, ako to jej i iným kráskam pristalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu