Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nečakaný úlet Verešovej: Andrea, čo to máš na nohách?!

Andrea Verešová sa nahodila do retro outfitu. Nechýbali ani červené ponožky v bielych lodičkách. Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová sa nahodila do retro outfitu. Nechýbali ani červené ponožky v bielych lodičkách.

PRAHA - To je outfit! Andrea Verešová (32) sa snaží chodiť do spoločnosti nahodená v súlade s najnovšími trendmi. V rámci svojej práce modelky si však na seba oblečie všeličo. V stredu bola hlavnou hviezdou fotenia, ktoré sa nieslo v retro duchu. Tmavovláska sa na tenisový kurt postavila v outfite, ktorému by sa dnešné športovkyne asi dosť smiali. Zaujímavé boli najmä jej nohy - konkrétne červené ponožky v bielych lodičkách.

Už je po bolestiach! Andrea Verešová končene odhodila po zimnom úraze barly a pustila sa do práce. V stredu sa postavila pred objektív, pričom sa napríklad na tenisovom kurte objavila aj v retro oblečení. Ktovie, ako by sa páčilo dnešným športovkyniam.

Súčasné tenistky by sa určite pousmiali nad tým, že by mali do hry nastúpiť v podpätkoch. Navyše, v bielych lodičkách Andrei svietia červené ponožky. O tejto kombinácii sa už roky vedú búrlivé diskusie, či ide o prešľap alebo super módny hit.

Topky.sk zisťovali, ako sa pri tomto pózovaní tmavovláska cítila. „Fotiť s Ankou Mrazek Kovačič je pre mňa vždy veľká pocta a potešenie. Celá produkcia bola skvelá a bola radosť fotiť tak krásnu a zaujímavú fashion story,” povedala nám modelka. S nevšedným oblečením nemala najmenší problém. „Koncepcia bola tak trochu netradičná, inšpirovaná zlatou érou Hollywoodu. Bolo to originálne a zábavné,” vyhlásila.

Zábavné je, že po stredajšom zážitku Verešová ráta s tým, že by mohla ostať v druhom stave. „Vizážistka Markétka aj fotografka Anka Kovačič sú tehotné. Vraj je to nákazlivé,” vtipne informovala modelka na sociálnej sieti svojich fanúšikov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu