Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Verešová zhodila šaty: Predviedla sa vo zvláštnych pózach!

Andrea Verešová vyzerá v zlatých plavkách priam dokonale. Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová vyzerá v zlatých plavkách priam dokonale.

SARDÍNIA – Stále rovnako dokonalá! Hoci od víťazstva Andrey Verešovej (33) v súťaži krásy ubehlo už 14 rokov, na jej postavičke to nie je vôbec badať. Šarmantná brunetka má totiž aj po dvoch deťoch krivky hodné obdivu. Potvrdzuje to napríklad pohľad na dovolenkové zábery, na ktorých je Miss Slovensko 1999 poskrúcaná v nezvyčajných polohách.

Kráľovná krásy z roku 1999 Andrea Verešová trávi tieto dni v slnečnej Sardínii, kde si užíva oddych pri mori. „Som tu s rodinou. Odpočívame, relaxujeme a športujeme,” prezradila nám modelka, ktorá si príjemné počasie užíva plnými dúškami.

Súčasťou oddychu je pre modelku aj cvičenie jogy, čo zachytávajú dovolenkové momentky. Kráska na nich pózuje v zlatých bikinách a v zvláštnych pózach. „Joge sa intenzívnejšie venujem asi 2 roky. Nielenže ma baví a nabíja pozitívnou energiou, ale aj dokonale spevní celé telo a udržuje ho pružné. Toto cvičenie skvele uvoľní a odbúra stres,” vymenovala pozitívne účinky tohto druhu pohybu Verešová.

Dvojnásobná mamička sa tiež netají tým, že joge sa venuje vždy, keď si na ňu nájde čas. „Naučila som sa vďaka nej správne držať telo a správne dýchať, na čo človek bežne zabúda. Taktiež sa vždy dokonale uvoľním, cítim sa vo forme a pritom nádherne zrelaxujem,” uzavrela s úsmevom Andrea.  

O tom, že Andrea Verešová má hriešne sexi krivky sa môžete presvedčiť aj na ženskom magazíne FEMINITY.sk. Pozrite si, v čom rada provokuje na červenom koberci.

Andrea Verešová má dokonalú postavičku. Dopomáha jej k nej aj cvičenie jogy.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová má dokonalú postavičku. Dopomáha jej k nej aj cvičenie jogy.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu