Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Verešová na podprsenku kašle: Andrea, niečo ti trčí!

Sama Andrea Verešová označila svoje šaty za odvážne. Zobraziť galériu (7)
Sama Andrea Verešová označila svoje šaty za odvážne.

KARLOVY VARY - Bez škandálov! Andrea Verešová (33) nechýba ani na aktuálnom ročníku najväčšieho českého festivalu filmu. Kým po iné roky občas s manželom predviedli hádky, tentoraz sa ich pobyt nesie v pokojnom duchu. Jediné, čo budí pozornosť, sú nádherné róby, v ktorých modelka očaruje okolie. Pri bielych šatách však k trapasu nebolo ďaleko. Tmavovláske sa totiž pod tenučkou látkou rysovali bradavky a zboku odhaľovala obliny svojich pŕs.

Poodhalila svoje prednosti! Andrea Verešová ako modelka so sexi oblečením problém nemá. Častokrát v rafinovaných šatách pôsobí na mužskú fantáziu. Nebolo tomu inak ani na festivale v Karlovych Varoch.

Medzi inými si totiž tmavovláska do svojej batožiny zabalila aj biele šaty antického typu. „Sú dosť odvážne,” napísala na sociálnu sieť, keď zverejnila fotografiu zo skúšky. Naplno sa o tom presvedčili návštevníci kúpeľného mesta.

Keďže sa pod róbu s výstrihom na chrbte sa podprsenka nehodí, Andrea provokovala trčiacimi bradavkami a oblinami pŕs vykúkajúcimi zboku. „Momentálne sa nosia maximálne priehľadné veci s výstrihmi. Je to trend. Keď sa žena nemá za čo hanbiť, tak si to môže obliecť. Ale musí to byť decentné,” povedala modelka k tejto téme portálu Super.cz. „Dúfam, že nikoho tým neurážam,” dodala na záver.

Sexi Verešová: výstrih až po zadoček, poodhalené kontúry pŕs a trčiace bradavky.
Zobraziť galériu (7)
Sexi Verešová: výstrih až po zadoček, poodhalené kontúry pŕs a trčiace bradavky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu