Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Identita oplzlého taxikára »Ukáž cecky« odhalená: Je to milenec známej Slovenky!

Taxikár, ktorý sa preslávil vulgárnymi návrhmi voči zákazníčke, je René Strausz - priateľ Zuzany Plačkovej. Zobraziť galériu (8)
Taxikár, ktorý sa preslávil vulgárnymi návrhmi voči zákazníčke, je René Strausz - priateľ Zuzany Plačkovej.

BRATISLAVA - Toto je on! V polovici apríla sa v Televíznych novinách Markízy objavilo video, ktoré nakrútil bratislavský taxikár. Muž od opitej zákazníčky chcel, aby mu ukázala prsia. Jej matke cez telefón dokonca tvrdil, že sa slečnu chystá znásilniť. Topky.sk zistili, že aktérom pohoršujúcej scénky bol René Strausz. Ten to síce poprel, ale jeho partnerka Zuzana Plačková (21) potvrdila, že zábery nakrútil on.

Neslávne známy! Televízia Markíza pomerne nedávno zverejnila video, ako sa niektorí taxikári dokážu správať k zákazníčkam. Bratislavčan využil podnapitosť mladej slečny a dával jej neslušné návrhy. „Keď ukážeš cecky, tak ťa zoberiem,” povedal jej. V takomto oplzlom duchu sa niesla celá konverzácia. Jej matke dokonca tvrdil, že sa chystá k znásilneniu.

Topky.sk zistili, že vodičom, ktorý si celú situáciu ešte aj nakrúcal, bol René Strausz. Ten je bratom Jána Strausza z markizáckej Farmy a zároveň milencom playmate Zuzany Plačkovej. „Ja som to nebol. Viac vám k tomu nepoviem,” bránil sa mladý bratislavský taxikár, keď sme mu dali priestor vyjadriť sa ku kontroverznému videu.

Jeho priateľka Zuzana Plačková však bola na túto tému zhovorčivejšia. Blondínka sa samozrejme snažila správanie svojho partnera obhájiť. „On ju nechcel odviezť, lebo nemala peniaze. Skúšala viacerých šoférov a sama začala s tým, že ukáže prsia. Tak si z nej potom aj ostatní taxikári začali robiť srandu,” tvrdí Zuzana. Podľa jej slov ide o staršie video a René ho zverejnil schválne, keďže problémy so slečnou mali údajne aj viacerí jeho kolegovia. „On to nemyslel vážne. Ľudia, čo ho poznajú, vedia, aký je,” dodala Plačková. Zodpovednosť za svoje činy však evidentne medzi Strauszove vlastnosti nepatrí, keďže svoju účasť na predmetnom videu pred nami vehementne popieral.

Prepis rozhovoru medzi taxikárom (T) a dievčaťom (D):

D: Dobrý večer, pán taxikár. Odvezte ma, prosím, na ...

T: Keď mi ukážeš cecky, tak ťa zoberiem.

D: Keď ti ukážem pi*u, kde ma odvezieš?

Dievča volá mame (M)

D: Sa ma opýtal, že či mu ukážem cecky...

T: Aj mama nech ukáže (smiech).

M: Keď moja dcéra nebude do desiatich minút doma, tak volám políciu. To vám prisahám!

T: To mi prisaháte? No ja ju idem znásilniť teraz.

VIDEO: Televízia Markíza informovala o oplzlom taxikárovi vo svojej hlavnej spravodajskej relácii.

Taxikár požadoval, aby mu zákazníčka ukázala prsia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu