Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zvrhlý bratislavský taxikár: Ukáž cecky, potom ťa odveziem!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Drzosť ľudí nepozná hraníc! Keď podgurážená dievčina nastúpila do taxíka, zrejme veľmi rýchlo vytriezvela. Taxikár ju totiž bez okolkov vyzval, aby mu ukázala prsia. Strhla sa medzi nimi vulgárna výmena názorov, pričom evidentne pobavený taxikár si celú situáciu natočil na video.

 

Hneď po tom, čo dievča nastúpilo do auta, si ho začal taxikár nevhodne doberať. Zákazníčke dal podmienku, že ju odvezie až potom, ako mu ukáže prsia.

Dievča s plačom volalo aj svojej mame. Aj tej sa od taxikára ušlo zopár nemiestnych urážok. „Aj mama nech ukáže,“ povedal so smiechom. „Keď moja dcéra nebude do desiatich minút doma, tak volám políciu. To vám prisahám!“ odkázala rozhorčená matka opitého dievčaťa taxikárovi, na čo ten reagoval, že sa ju chystá znásilniť.

S úlovkom, ktorý vznikol v hlavnom meste, sa taxikár nezmyselne pochválil aj na sociálnej sieti. Zrejme však nečakal, že jeho kolegovia ho za tento nepodarený žart zvozia pod čiernu zem. Napokon video z internetu stiahol.

Ani od Únie taxikárov sa nedočkal pochopenia. Komunikovať takýmto štýlom by podľa jej šéfa nemal, ani keď je klient opitý. „Bolo to maximálne nevkusné, aby to zverejňoval niekde takéto niečo. Znevažoval aj tú slečnu,“ povedal pre TV Markíza šéf taxikárskej únie Ondrej Wenzl.  

Zaujímavé je, že video podľa informácií televízie vzniklo len pár hodín po štrajku taxikárov, ktorí pred dvoma týždňami kvôli vybojovaniu lepších podmienok zablokovali Bratislavu. Čo však chcel drzý taxikár svojím vulgárnym chovaním a následným zverejnením videa na sociálnej sieti dosiahnuť, nie je jasné. Rodičov mladých slečien, ktoré sa rady zabávajú v opitom stave, však určite poriadne vystrašil.

 

Prepis rozhovoru medzi taxikárom (T) a dievčaťom (D):

D: Dobrý večer, pán taxikár. Odvezte ma, prosím, na ...

T: Keď mi ukážeš cecky, tak ťa zoberiem.

D: Keď ti ukážem pi*u, kde ma odvezieš?

Dievča volá mame (M)

D: Sa ma opýtal, že či mu ukážem cecky...

T: Aj mama nech ukáže (smiech).

M: Keď moja dcéra nebude do desiatich minút doma, tak volám políciu. To vám prisahám!

T: To mi prisaháte? No ja ju idem znásilniť teraz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu