Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Boris Kollár nabonzoval partnerku: Aj ona má silikóny!

Boris Kollár prezradil, že Barbora Richterová si po pôrode syna Artura nechala upraviť prsia. Zobraziť galériu (10)
Boris Kollár prezradil, že Barbora Richterová si po pôrode syna Artura nechala upraviť prsia.

BRATISLAVA - Veľké prsia aj pery! To sú „vlastnosti”, ktoré u svojich partneriek preferuje Boris Kollár (46). V tomto smere z radu vytŕčala Barbora Richterová (22), ktorá pred necelými dvomi rokmi porodila podnikateľovi syna Artura. To sa však pred pár mesiacmi zmenilo. Ako totiž prezradil sedemnásobný otecko vo včerajšej Smotánke, bývalá plavkyňa si dala v tajnosti urobiť silikóny.

Aj ona má zväčšené vnady! Borisa Kollára sme nedávno prichytili na obede s mamičkou jeho syna Artura Barborou Richterovou. Keďže blondínka žije pomerne v ústraní a v spoločnosti ju nevídať, mnohých prekvapil pohľad na veľkosť jej predností. Tie boli v porovnaní s minulosťou jednoducho neprehliadnuteľné.

Hoci sa šepká o Barborinom tehotenstve, podľa podnikateľových slov netreba hľadať za jej zväčšeným hrudníkom požehnaný stav. V markizáckej Smotánke totiž Erike Judínyovej priznal, že bývalá plavkyňa využila služby plastickej chirurgie. „Pred siedmimi mesiacmi si dala upraviť prsia,“  povedal podnikateľ.

Vnady si blondínka nechala upraviť práve kvôli tomu, že sa stala matkou. Po dojčení Artura zrejme nevyzerali podľa jej predstáv. Vďaka silikónu sa teraz zaradila medzi ostatné Kollárove partnerky, ktoré sa tiež nechali vylepšiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu