Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Boris Kollár vraj bude opäť otcom: Dieťa č. 8 s mladou Lenkou?

Boris Kollár podľa našich informácií očakáva ďalší prírastok do rodiny. Zobraziť galériu (11)
Boris Kollár podľa našich informácií očakáva ďalší prírastok do rodiny. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Neuveriteľne plodný! V septembri minulého roka sa Borisovi Kollárovi (47) narodil syn Borisko, ktorý je jeho druhým spoločným dieťaťom s Andreou Heringhovou (31). Podľa všetkého ale bratislavský podnikateľ pri siedmom potomkovi neskončil. Z viacerých zdrojov z jeho okolia totiž prenikajú správy o ďalšej tehotnej milenke.

Stále chodí na zálety! Boris Kollár sa v septembri stal siedmy raz otcom. Syna Borisa má s bývalou playmate Andreou Heringhovou, s ktorou však už nezdieľa spoločnú domácnosť. Tmavovláska mu síce robieva sprievod na spoločenských akciách, no mimo bleskov fotoaparátov si podnikateľ podľa našich informácií užíva s inými.

Boris sa vo svojom okolí netají tým, že konečný počet svojich potomkov nemá pevne stanovený a každému prírastku sa vždy poteší. Podľa našich zistení má na takúto radosť opäť dôvod. Z viacerých dôveryhodných zdrojov z jeho blízkosti sa k nám totiž dostala správa, že bude opäť otcom. V tomto prípade by išlo o dieťa číslo 8.

S touto informáciou sme Kollára kontaktovali. Tak, ako veľakrát v minulosti, aj teraz sa vykrúcal. „To čo je za koninu? Na stupidity nebudem reagovať,” zatĺkal Boris, čo v jeho prípade nie je žiadnou novinkou. Aj začiatkom minulého roka napríklad popieral správy o ďalšom dieťati a o chvíľu sa prevalilo, že je Heringhová v očakávaní.

Tentoraz však už ona mamou nebude. Identita tehotnej partnerky zostáva skrytá, no podľa nášho zdroja ide o ženu, s ktorou boháč dieťa ešte nemá. V tejto súvislosti sa ponúka aj meno Lenky M., ktorá sa najnovšie verejne priznala, že u Kollára spala. Alebo ide o neznámu, ktorú Boris úspešne tají?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu