Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Boris Kollár obzeral modelečky: Prišiel bez ženy a v saku á la Mojsej!

Boris Kollár pútal pozornosť v trblietavom saku. Rovnaký materiál obľubujú aj Braňo Mojsej alebo Juraj Lelkes. Zobraziť galériu (34)
Boris Kollár pútal pozornosť v trblietavom saku. Rovnaký materiál obľubujú aj Braňo Mojsej alebo Juraj Lelkes.

BRATISLAVA – Takto ho nepoznáme! Aj keď sa okolo Borisa Kollára (47) motá množstvo žien, podnikateľ sa v stredu večer vybral do spoločnosti bez dámskeho sprievodu. Zrejme si chcel užiť pohľad na modelky bez toho, aby ho rozptyľovala niektorá z jeho mamičiek. Absencia nežného pohlavia po záletníkovom boku však nebolo to jediné, čím prítomných hostí prekvapil. Vďaka trblietavému gýčovému saku totiž pripomínal skôr Braňa Mojseja (45) než žiadaného casanovu.

Na aké módne kúsky míňa Boris Kollár najviac? Kliknite sem!

V našom hlavnom meste sa v priebehu tohto týždňa konal ďalší ročník Bratislavských módnych dní. Podujatie, na ktorom bola prezentovaná tvorba úspešných slovenských a českých návrhárov, vylákalo do spoločnosti množstvo známych tvárí nášho šoubiznisu. K stálym návštevníkom patrí už niekoľko rokov aj podnikateľ Boris Kollár. Ten si okrem kreatívnych outfitov spokojne obzeral aj modelky, ktoré sa na prehliadkovom móle objavili.

Tvorcovia akcie podľa našich informácií predpokladali, že najznámejší slovenský donchuan príde v spoločnosti niektorej zo svojich partneriek. Po jeho boku totiž bolo rezervované ďalšie miesto s jeho menovkou. No Boris všetkých prítomných prekvapil. Do priestorov luxusného bratislavského hotela zavítal úplne sám, vďaka čomu si rovnako vyslúžil veľkú mieru pozornosti.

Kollár bol však neprehliadnuteľný aj vďaka saku, ktoré mal na sebe. Bolo totiž zhotovené z trblietavej látky. V slovenskom šoubiznise však nie je jediným mužom preferujúcim takéto gýčové kúsky. Priekopníkmi sú bez pochýb spevák Braňo Mojsej a manžel speváčky Sisy Lelkes-Sklovskej Juraj.

Zábery z Bratislavských módnych dní nájdete vo FOTOGALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu