Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hrdý tatko Kollár sa chváli synčekom: Toto je môj Borisko!

Pyšný otec Kollár s malým Boriskom. Zobraziť galériu (14)
Pyšný otec Kollár s malým Boriskom. (Zdroj: Smotánka)

BRATISLAVA - Ďalší chlapec v klane! Boris Kollár (47) sa v utorok stal už sedemnásobným otcom. Tretieho syna mu porodila partnerka Andrea Heringhová (31), s ktorou ako jedinou má dve deti. Šťastní rodičia sa rozhodli podeliť o svoju radosť s verejnosťou. Fotografiu malého Boriska ukázali exkluzívne pre markizácku Smotánku.

Najplodnejší otec slovenského šoubiznisu privítal tento týždeň na svete ďalšieho člena svojho klanu. Partnerka Andrea Heringhová porodila v utorok Borisovi Kollárovi v poradí tretieho syna. Bývalá playmate sa tak stala jedinou ženou, s ktorou má boháč dve deti. Navyše, iba ona dala chlapčekovi meno po otcovi - Boris. Prominentná rodička priviedla bábätko na svet na bratislavských Kramároch. „Všetko prebehlo v úplnom poriadku. Malinký drobec má 51 cm a váži 3 600 gramov,” prezradila topkám krátko po pôrode Andrea.

Šťastní rodičia sa najnovšie rozhodli svoj poklad neskrývať. So záberom Boriska sa podelili s markizáckou Smotánkou. Ako vidno, podnikateľ je na najčerstvejší prírastok do rodiny pyšný. S malým zababušeným uzlíčkom šťastia hrdo pózuje do objektívu. 

Kollárov rodinný klan

Borisovi sa najprv narodili tri dievčatká: Natália (s Ivanou Barnovou), Saška (so Stankou Horňákovou) a Ester (s Petrou Krištúfkovou). Potom nasledoval prvý syn Šimon Heliódor (s Martinou Štofaníkovou). Neskôr mu pribudli dcéra Sara Zoe (s Andreou Heringhovou) a syn Artur (s Barborou Richterovou). Nateraz posledným prírastkom je syn Boris (s Andreou Heringhovou).

Galéria: Boris Kollár má sedem detí. Päť z nich má s rôznymi ženami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu