Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Doživotná trauma sexbomby z Trnavy: Zbitá a ponížená!

Sexica Michaela Gašparovičová na uplynulý štvrtok tak skoro nezabudne - zbil ju opitý útočník. Zobraziť galériu (6)
Sexica Michaela Gašparovičová na uplynulý štvrtok tak skoro nezabudne - zbil ju opitý útočník. (Zdroj: archiv M.G.)

BRATISLAVA - Párty sa zmenila na horor! Modelka Michaela Gašparovičová (21) patrí k dievčatám, ktoré si občas rady vyhodia z kopýtka. Za zábavou s priateľmi vyrazila blondínka aj pred pár dňami. To však ešte netušila, že jej nočný výlet skončí policajným zásahom. Stala sa totiž obeťou útoku, pri ktorom si najprv vypočula spŕšku nadávok a nakoniec schytala aj tvrdú ranu do oka. A to všetko vraj bez akéhokoľvek dôvodu.

Veľké prsia, plné pery a dlhé blond vlasy - modelka Michaela Gašparovičová patrí k dievčatám, ktoré svojím výzorom okamžite pútajú pozornosť. No zdá sa, že práve toto sa sexbombe pred pár dňami vypomstilo. Spolu so svojimi kamarátmi sa totiž vo štvrtok večer vybrala do centra hlavného mesta za zábavou. No ako sa nám podarilo zistiť, spočiatku nevinný výlet sa v okamihu zmenil na traumatický zážitok - vyhliadol si ju totiž zbesilý útočník.

Kráska dokonca v ten večer skončila s poriadnym monoklom. „Chceli sme si ísť po jednej akcii sadnúť do mesta. Práve sme si išli objednať, pretláčali sme sa cez dav ľudí, keď po mne zrazu začal vykrikovať nejaký chlap. Nadával mi do p*č a k*riev a opakoval to stále dookola. No a keď som sa ozvala, že čo to má znamenať, tak mi ešte jednu vrazil. Ale takú silnú, že sa mi porád hlava otočila,“ prezradila pre topky.sk Gašparovičová. Celú situáciu napokon zaklincoval vyhadzovač, ktorý partii kamarátov povedal, že majú z podniku vypadnúť. Alkoholom opojený útočník bol totiž jeho majiteľom.

Rodáčka z Trnavy sa preto rozhodla, že celú situáciu nenechá len tak a nepríjemný zážitok nahlásila policajtom. „Tí prišli asi za 30 minút a jedine mi povedali, že maximum, čo môžu urobiť, je smiešnych 30 € ako pokuta. Vraj nemám žiadne zranenia, ktoré by sa mali liečiť dlhšie ako týždeň. No pánovi majiteľovi to neprejde tak ľahko. Pôjdem k lekárovi a podám naňho trestné oznámenie,“ povedala nám kráska, ktorej po incidente ostala na tvári nepekná spomienka. „Bolí ma z toho celá hlava a mám monokel,“ zdôraznila svoju ujmu majiteľka jedných z najväčších pŕs na Slovensku, ktorá do baru v centre Bratislavy už určite nikdy nepôjde. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu