Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odvrátená podoba superstaristky s anjelskou tvárou: Som strašne perverzná!

Kristýna Šebíková je ženou mnohých tvárí. Zobraziť galériu (7)
Kristýna Šebíková je ženou mnohých tvárí. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRNO – Ako krčmoví štamgasti! Kristýna Šebíková (22) je jednou zo súťažiacich, ktorí bojujú o postup v speváckej šou SuperStar. Väčšina televíznych divákov ju vníma ako nežnú blondínku, no nádejná speváčka je v skutočnosti ženou mnohých tvárí. Sama dokonca otvorene priznáva, že vie byť nielen vulgárna, ale aj poriadne perverzná.

Nie všetko je tak, ako to na prvý pohľad vyzerá! Táto stará pravda dokonale platí aj pri pohľade na nádejnú superstaristku Kristýnu Šebíkovú. Blondínka s anjelským výzorom sa totiž v priebehu minúty dokáže zmeniť o 180 stupňov. Svojím správaním dokáže často zaskočiť nielen svoje okolie, ale aj samú seba.

Kristýna je totiž študentkou herectva a drsnú ženu stvárňuje našťastie len v absolvenstkom predstavení s názvom Zpráva o svatém kárání. „Dostala som konečne poriadnu úlohu, ale je špecifická. Postava, ktorú hrám, je strašne perverzná,“ povedala na margo svojej úlohy mladá blondínka. „Počas predstavenia musím používať vulgárne slová. Napríklad musím povedať vetu: 'Rozdala som si to s 15-timi mužmi, počas 24 hodín som bola 90-krát mr*aná',“ uviedla Šebíková.

Nádejná speváčka priznáva, že stvárnenie tejto úlohy nie je pre ňu vôbec jednoduché. V scenári sa totiž nachádzajú aj vulgarizmy v spojitosti s Bohom. „Keď som to čítala prvýkrát, zhrozila som sa, pretože som veriaca. Bolo pre mňa nepredstaviteľné, že by som niečo také povedala,“ reagovala blondínka, ktorá si na túto úlohu už časom zvykla. Čím dlhšie to predstavenie hráme, tým viac som so svojou rolou zžitá a stotožnená. Reakcie publika sú rôzne, niektorí chápu že ide iba o predstavenie, no niektorí sú zhrození," uzavrela Kristýna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu