Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tajné VIDEO: Toto na obraze nebolo... Moderátor Telerána súťaží v SuperStar!

Dárius Richter na kastingu speváckej šou. Zobraziť galériu (5)
Dárius Richter na kastingu speváckej šou.

BRATISLAVA - Nečakaná známa tvár! Kastingy na SuperStar priniesli rôzne prekvapenia. Sú však aj veci, ktoré sa do zostrihov vôbec nedostali. Napríklad aj to, že sa pred porotu postavil markizácky moderátor Dárius Richter (40). Jeho meno sa spája s Teleránom. Pozrite si video z jeho vystúpenia.

Toto na obrazovke neuvidíte! SuperStar v nedeľu pokračuje divadelnými kolami, kam sa dostalo 100 najlepších spevákov. Ešte v kastingovej časti sa však udiala pikoška, ktorá v televízii prezentovaná nebola. Okrem tvárí známych z rôznych speváckych súťaží sa tam totiž objavil aj markizácky moderátor.

Dárius Richter už niekoľko rokov pôsobí v Teleráne, no teraz sa pred kamerami predstavil aj ako spevák. Porota vyzerala spočiatku z jeho účasti prekvapená, v priebehu vystúpenia však evidentne pochopila, že to nebolo myslené úplne vážne.

Po prezretí videa sme si u moderátora overovali, ako to vlastne s jeho účasťou bolo. „Táto myšlienka bola o tom, že v Teleráne sledujeme SuperStar niekoľko rokov. Videli sme tú nervozitu súťažiacich a chceli sme si to vyskúšať na vlastnej koži,” povedal nám moderátor. „Porota našťastie neohluchla, vzali to s nadsázkou a vtipne to okomentovali,” dodal.

Do zostrihov z kastingových kôl sa ale tento bonus nedostal. Pozrite si teraz, ako Dárius zaspieval a čo povedali Paľo Habera, Ondřej Soukup a Ewa Farna na jeho výkon.

VIDEO: Dárius Richter z Telerána pred porotou v SuperStar.

SuperStar Richter

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu