Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zmyselná Verešová: Celá v koži, s vypadávajúcimi prsiami!

Andrea sa predviedla v obtiahnutom oblečení a s nadupaným dekoltom. Zobraziť galériu (11)
Andrea sa predviedla v obtiahnutom oblečení a s nadupaným dekoltom.

PRAHA - Zvýraznila všetky svoje krivky! Na otvorení nového luxusného butiku v hlavnom meste Čiech nemohla chýbať ani Andrea Verešová (32). Kto od nej pri tejto príležitosti čakal nejakú elegantnú kreáciu, zostal zaskočený. Modelka sa totiž navliekla do kože. Úzke nohavice obopínali jej štíhle nohy a pevný zadoček. Vo výstrihu čierneho trička sa zas rysovali jej bujné vnady. Pri predklone dobre že jej z oblečenia nevypadli.

Opäť vyčnievala z davu! Andrea Verešová bola v stredu hosťom na otvorení butiku prestížnej značky obuvi. Pri predstave luxusnej predajne sa väčšine ľudí vybaví elegantné oblečenie. No slovenská modelka to spravila inak. 

Andrea sa úplne nečakane navliekla do kože. Vďaka koženým nohaviciam a bundičke vyzerala ako motorkárka.  A keďže k silným strojom si väčšina chlapov predstavuje zvodnú ženu, neváhala ani s tasením svojich predností. Čierne tričko malo totiž poriadny výstrih a dávalo vyniknúť tmavovláskiným prednostiam. Pri predklone dokonca hrozilo, že ich v celej kráse predvedie pred bleskami fotoaparátov. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu