Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pikantné prerieknutie Verešovej: Andrea, fakt ťa dostal každý?!

Sexi Andreu Verešovú si vraj po večierkoch odviedli domov viacerí muži. Zobraziť galériu (9)
Sexi Andreu Verešovú si vraj po večierkoch odviedli domov viacerí muži.

PRAHA - Prostoreká?! Andrea Verešová (32) je manželkou právnika a matkou dvoch detí. Napriek tomu občas odpovedá aj na šteklivé otázky novinárov. Tí sa na jednom večierku rozhodli zisťovať, či mali známe tváre jednorazový sex po nejakej párty. A to, čo odpovedala slovenská modelka, vyráža dych.

Keďže Andrea Verešová pred časom nafotila kalendár pre jednu autoumyváreň, nemohla chýbať na nedávnej párty tejto firmy. Novinári z českého denníku Blesk sa na žúre rozhodli vyzistiť od zúčastnených známych tvárí dosť intímnu vec. „Na krste kalendára sme sa pýtali celebrít, či mali sex na jednu noc,” uviedla reportáž redaktorka.

Keď otázku položila niekdajšiemu sexsymbolu Sagvanovi Tofimu, formulovala ju v štýle, či si už niekedy odviedol nejaké dievča z večierku domov. V podobnom duchu bola oslovená aj Andrea Verešová. A tá poriadne prekvapila svojou otvorenosťou.

„Mňa si vždy maximálne odviezli. Bývala som, priznávam, trošku naivná, takže mňa každý dostal na tú zbierku motýľov,” odpovedala slovenská modelka. Na právničku s manželom advokátom a dvojnásobnú maminu je táto výpoveď dosť šokujúca. Takéto veci totiž zvyčajne zostávajú takzvane pod pokrievkou.Otázka je, či Žilinčanka pochopila, že sa jej pýtajú priamo na sex. Alebo bola mierne opojená alkoholom, ktorý uvoľnil jej zábrany.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu