Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Herecká erotika: Mickovičová s dvoma chlapmi, Pociskovej vášnivá noc v nemocnici!

Henrieta Mickovičová skončila v posteli s dvoma mužmi. Nela Pocisková si užívala intímne scény v nemocničnom prostredí. Zobraziť galériu (20)
Henrieta Mickovičová skončila v posteli s dvoma mužmi. Nela Pocisková si užívala intímne scény v nemocničnom prostredí.

BRATISLAVA - Jedni sa hanbili menej, iní viac! Súčasťou hereckej profesie bývajú aj intímne scény. Chvíľky plné vášne a erotiky najnovšie ponúkajú televíznym divákom aj protagonisti markizáckého seriálu Búrlivé víno. Za všetkých možno spomenúť hanblivú Nelu Pociskovú (22), ktorá strávila vášnivú noc v prostredí nemocnice. Jej skúsenejšia kolegyňa Henrieta Mickovičová (45) sa pre zmenu oddávala milostným hrátkam s dvoma mužmi.

Henrieta Mickovičová a Nela Pocisková patria k herečkám, ktoré  sa v markizáckom seriáli Búrlivé víno už stihli ukázať aj bez šiat. Štyridsiatnička sa pred kamerami premávala len v sexi košieľke, jej o polovicu mladšia kolegyňa v podprsenke. Za všetko môžu intímne scény, ktoré si pre obe dámy tvorcovia pripravili.

Príbeh z vinárskeho prostredia je síce hlavne o láske, nechýbajú v ňom ale ani poriadne pikantné momenty.  Napríklad taká Pocisková strávi vďaka úlohe Niny Dolinskej vášnivú noc na nemocničnom lôžku. Jej milenec  Martin Rozner, ktorého stvárňuje Juraj Loj, sa totiž živí ako lekár. Oveľa väčšia dračica ale drieme v  Ingrid Molnárovej v podaní Henriety Mickovičovej. Tá totiž do svojej postele vláka rovno dvoch milencov.

Ako sme sa zo zákulisia seriálu dozvedeli, práve štyridsiatnička zvláda intímne scény najlepšie. „Heňa je profesionálka a je vidno, že má s kamerami oveľa viac skúseností než mladšie herečky. Nela je na rozdiel od nej veľmi hanblivá,“ prezradil náš zdroj. Na nakrúcanie sme sa spýtali aj samotnej Mickovičovej. „Pristupujem k tomu len čisto profesionálne,“ reagovala na margo nežností pred kamerami.

Spomínané dámy však nie sú jediné, čo sa museli na pľaci uvoľniť. Viac posteľných a intímnych scén zo seriálu nájdete v našej galérii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu