Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Adela zaskočila Sajfu: Môže za to jeho nový účes!

Matej Sajfa Cifra prekvapil účesom à la raper Vanilla Ice. Zobraziť galériu (8)
Matej Sajfa Cifra prekvapil účesom à la raper Vanilla Ice.

BRATISLAVA - Nový imidž?! Matej Sajfa Cifra (33) v poslednej dobe experimentuje so svojimi vlasmi. Občas ich nosí uhladené, inokedy má ofinu takmer ako známa seriálová postavička Alf z Melmaku. Najnovšie prekvapil účesom „na stojáka”, ktorý pobavil aj jeho kolegyňu Adelu Banášovú (31). Tá sa rozhodla, že si pre kolegu pripraví prekvapenie na ich spoločnom profile na sociálnej sieti. Zavesila tam koláž, na ktorej prirovnala moderátora k populárnemu raperovi z rokov 90-tych.

Ušili na neho búdu! Matej Sajfa Cifra si nechal nedávno vylepšiť svoj účes. Na bokoch má vlasy viac vystrihané a hore zas dlhšie. Nakoniec z toho vznikla kreácia podobná tomu, čo na hlave kedysi nosil raper Vanilla Ice, preslávený hitom Ice Ice Baby.

Koláž, ktorá porovnáva moderátora a speváka sa objavila aj na facebookovom profile rannej šou, ktorú Sajfa vysiela s Adelou Banášovou. „Toto celé išlo mimo mňa. To bola tajná komunikácia medzi Adelou a našou produkčnou. Celé ráno si písali správy a nakoniec to zavesili na internet,” prezradil nám spíker.

Podľa neho ale išlo pri úprave jeho účesu skôr o podobnosť čisto náhodnú. „Myslím, že nemám úplne také isté vlasy, ale samozrejme si ho pamätám a pobavilo ma to,” prezradil nám. Ako dodal, so svojím momentálnym imidžom je spokojný a považuje ho za svieži.

Takáto koláž sa objavila na Facebooku Adely a Sajfu.
Zobraziť galériu (8)
Takáto koláž sa objavila na Facebooku Adely a Sajfu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu