Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nasr...dený Sajfa: Nočná hádka s milenkou?!

Sajfa sa počas príchodu na spoločenské podujatie usmieval. Priateľku Veroniku si držal za ruku. O pár hodín neskôr však už bolo všetko inak. Zobraziť galériu (12)
Sajfa sa počas príchodu na spoločenské podujatie usmieval. Priateľku Veroniku si držal za ruku. O pár hodín neskôr však už bolo všetko inak.

BRATISLAVA – Trucoval?! Matej Sajfa Cifra (33) a jeho partnerka Veronika Ostrihoňová (23) si v sobotu večer vyšli do spoločnosti. Počas príchodu na podujatie, ktoré sa konalo v novej budove SND, nešetrili zaľúbenci úsmevmi. Sršali spokojnosťou a pri chôdzi po červenom koberci si moderátor držal svoju lásku pevne za ruku. Zhruba o päť hodín neskôr však už bolo všetko inak. Rádiový spíker odchádzal domov akýsi namosúrený. O niekoľko metrov za ním cupitala blondínka, ktorá hľadala oporu u iného muža.

Mateja Cifru a jeho priateľku Veroniku Ostrihoňovú vníma verejnosť ako sympatickú dvojicu. Pár tvoria od roku 2009 a spoločne zvládli aj vzťah na diaľku, keď blondínka študovala v New Yorku. Ako zohratí partneri vyzerali aj v sobotu večer, keď sa ruka v ruke objavili na spoločenskom podujatí.

Dvojica prišla do priestorov novej budovy SND štýlovo nahodená. Úsmevy na ich tvárach navodzovali dojem, že si akciu plánujú užiť. Keď však zaľúbenci zhruba o jednej v noci odchádzali domov, vyzerali tak, akoby sa pohádali.

Sajfa vyšiel z budovy divadla ako prvý. Kráčal so založenými rukami a s nahnevaným výrazom na tvári. Veronika išla približne 20 metrov za ním. Počas chôdze po zľadovatenom chodníku jej musel pomáhať kamarát - vlasový stylista Patrik Suši Veselý. Keďže mala blondínka na nohách topánky s poriadne vysokými opätkami, mala čo robiť, aby nespadla. Pohárik v jej ruke ale navodzoval dojem, že by sa v porovnaní so svojím partnerom ešte celkom rada zabávala.

Ako sme sa v súvislosti s tým dozvedeli, práve odchod z párty bol vraj dôvodom, prečo sa dvojica nepohodla. „Sajfa bol unavený a vôbec sa nebavil. Bolo na ňom vidno, že sa tam nudí. Veronika sa naopak výborne zabávala,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Nuž, zrejme aj naoko ideálny párik zažíva občas chvíle, kedy sa v názoroch nezhodne. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu