Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Problémy s krstom detí Borisa Kollára: Môže za to Heringhová!

Boris Kollár dal v nedeľu pokrstiť svoje dve deti. Krst však sprevádzali problémy. Podnikateľ a jeho partnerka Andrea Heringhová nie sú zosobášení, čo sa farárom nepáčilo. Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár dal v nedeľu pokrstiť svoje dve deti. Krst však sprevádzali problémy. Podnikateľ a jeho partnerka Andrea Heringhová nie sú zosobášení, čo sa farárom nepáčilo. (Zdroj: Jan Zemiar)

KUCHYŇA – Najslávnejší otecko Slovenska Boris Kollár (47) sa rozhodol, že svoje dve ratolesti Saru Zoe (3) a Boriska (7 mes.) dá pokrstiť. No ako sa ukázalo, tento úkon nebolo jednoduché zrealizovať. Náboženský obrad totiž sprevádzali problémy. Keďže má ratolesti s partnerkou Andreou Heringhovou (32), s ktorou nie sú manželia, farári sa ku krstu stavali odmietavo. Nakoniec sa však podnikateľovi tento krok predsa len podarilo zrealizovať.

Vaše tipy

Boris Kollár je hrdým oteckom siedmich detí. Dve, ktoré má s Andreou Heringhovou, dal tento víkend pokrstiť. Náboženský akt však vôbec neprebiehal tak jednoducho, ako si spočiatku predstavoval. Podľa našich informácií mu totiž narobil problémy jeho "divoký" vzťah s bývalou playmate. „Pošuškáva sa, že mu farári nechceli deti pokrstiť, pretože nie sú s Andreou zosobášení,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Toto mal byť dôvod, prečo sa kresťanský akt nekonal v Bratislave, ale v malej obci Kuchyňa na Záhorí, kam Boris dofrčal na svojom luxusnom Rolls-Royce. „Miestnemu duchovnému nevadilo, že rodičia žijú nadivoko,“ prezradil náš zdroj. Samotný farár však tvrdil, že boháča s rodinkou priviedli do jeho farnosti iné dôvody. „Poznám sa s krstnými rodičmi detí, preto som ich krstil ja,“ vysvetlil Ladislav Ostrák. Priestor na vyjadrenie sme sa chceli dať aj rodičom. Andrea Heringhová však súkromie komentovať nechcela, podnikateľ nezdvíhal telefón.

Deti Borisa Kollára

Sašku má so Stankou Horňákovou. Natáliu s Ivanou Barnovou a dcérku Ester s Petrou Krištúfkovou. Syna Šimona Heliodora splodil s Martinou Štofaníkovou, chlapca Artura má s bývalou plavkyňou Barborou Richterovou. Jediná žena, ktorá mu porodila dve deti, je Andrea Heringhová. S bývalou playmate má trojročnú dcérku Sáru Zoe a 7-mesačného Boriska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu