Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO z Plesu v opere: Švajda zvŕtal Puškárovú, ona provokovala iných!

Manželia Iveta a Martin Malachovskí (vľavo) sa výborne zabávali. Rovnako tak aj Zlatica Puškárová s Patrikom Švajdom. Markizáčkina vrchná časť róby bola priesvitná. Odhalený bol aj chrbát, čo pôsobilo decentne a zároveň vyzývavo. Zobraziť galériu (43)
Manželia Iveta a Martin Malachovskí (vľavo) sa výborne zabávali. Rovnako tak aj Zlatica Puškárová s Patrikom Švajdom. Markizáčkina vrchná časť róby bola priesvitná. Odhalený bol aj chrbát, čo pôsobilo decentne a zároveň vyzývavo.

BRATISLAVA - Užili si to! Známe tváre nášho kultúrneho, politického a spoločenského života sa včera zišli v priestoroch historickej budovy SND. Konal sa tam v poradí už trinásty ročník Plesu v opere, ktorý pokojne možno označiť za jednu z najprestížnejších udalostí roka. Prítomní hostia sa na pompéznej akcii výborne zabávali. Na tanečnom parkete sa poniektorí vykrúcali až do rána bieleho. Zakrepčili si aj Patrik Švajda (40) so Zlaticou Puškárovou (35). Markizáčka mala vrchnú časť róby priesvitnú, čo pôsobilo vyzývavo.

Galéria: Príchody hostí na Ples v opere.

Vyberaná spoločnosť, výborná zábava! Včerajší večer patril Plesu v opere, ktorým býva na Slovensku už tradične zahájená plesová sezónna. Slávnostný ceremoniál odštartovala udretím na gong britská speváčka Sharleen Spiteri zo skupiny Texas. Moderátorkou podujatia bola operná diva Adriana Kučerová.

Že išlo o exkluzívne podujatie, o tom niet pochýb. Pozvaných bolo totiž 300 párov vyberaných hostí, ktorí za vstupenku zaplatili 500 €. Peniaze poputujú na konto Detského kardiocentra v Bratislave. Aj napriek charitatívnemu rozmeru akcie sa pred jej začiatkom zišli pred budovou SND demonštranti. Tí chceli svojim protestom dať najavo svoj nesúhlas s tým, aby sa slovenská smotánka v čase finančnej krízy takto okázalo zabávala.

Ani vulgarizmy a nelichotivé slová však prítomným hosťom náladu nepokazili. V priestoroch divadla totiž pre nich bola pripravená nádherná výzdoba vytvorená z množstva živých kvetov, kde dominovala najmä ruža. Obsluhu a pohodlie zabávajúcich sa ľudí malo na starosti viac než 120 čašníkov. Vyberaná spoločnosť si už tradične mohla pochutnať na kulinárskych špecialitách od výmyslu sveta. Štyridsať kuchárov pripravilo zhruba tonu jedla. Hostia mali taktiež k dispozícii šampanské, rôzne slovenské vína, či kvalitný tvrdý alkohol.

Program Plesu v opere odštartoval husľový virtuóz Vladimír Jablokov, ktorý hostí nezaujal len svojím umeleckým stvárnením známych skladieb, ale i netradičnou voľbou obuvi k elegantnému smokingu – teniskami. Po gongu už nasledoval dokonale nacvičený valčík v podaní profesionálnych tanečníkov a prekrásny balet, ktorý predviedli sólisti Viedenského štátneho baletu. Program 13. Plesu v opere sa niesol tento rok i v znamení samotnej opery. Jeden z najuznávanejších tenoristov na svete Pavol Bršlík zaujal hostí niekoľkými známymi áriami, no najmä duetom s divou Adrianou Kučerovou.

Prominenti si aj tohtoročný Ples v opere výborne užili. Poniektorí sa zabávali až do rána bieleho. Do tanca im spievali napríklad Helena Vondráčková, Vašo Patejdl, Beáta Dubasová, Desmod a tiež Cigánski diabli.

Viac o Plese v opere:

Neuveriteľné: Heringhovej róba v cene ročného platu, Drobová sa pobila o šaty!

Toto na Plese v opere ešte nebolo: Demonštranti, nadávky a polícia v pozore!

Ples v opere: Vyprsená mimozemšťanka Sklovská, odhalené nohy missiek a Heringhová za 9 000 €!

Ples v opere 2013: Sexi Šebestová, Kocianová a ďalšie na červenom koberci

Sledujte TOPKY TV: Príchody hostí na slávnostnú udalosť.

Ples v opere 2013

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu