Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ples v opere: Vyprsená mimozemšťanka Sklovská, odhalené nohy missiek a Heringhová za 9 000 €!

Speváčka Sisa Sklovská (vľavo) pútala pozornosť odvážnym výstrihom a extravagantným účesom. Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková zvolila rovnako ako šéfka tejto súťaže krásy Magdaléna Šebestová šaty s rozparkom. Pri chôdzi bolo dámam vidno odhalené nohy. Zobraziť galériu (35)
Speváčka Sisa Sklovská (vľavo) pútala pozornosť odvážnym výstrihom a extravagantným účesom. Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková zvolila rovnako ako šéfka tejto súťaže krásy Magdaléna Šebestová šaty s rozparkom. Pri chôdzi bolo dámam vidno odhalené nohy. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Červený koberec a honosná výzdoba! Tak to v piatok vyzeralo pred historickou budovou SND. Dôvodom bol trinásty ročník Plesu v opere. Pompéznej udalosti sa zúčastnilo mnoho osobností z kultúrneho, politického a spoločenského života. Prví hostia začali prichádzať krátko po 19:00. Sisa Lelkes Sklovská dorazila s manželom Jurajom. Na hlave mala extravagantný účes, vďaka ktorému podľa vlastných slov vyzerala ako mimozemšťan. Pozornosť pútal aj jej dekolt. Missky Magdaléna Šebestová a Barbora Franeková zvolili róby odhaľujúce nohy, Andrea Heringhová zasa šaty za viac ako 9 tisíc eur.

Dámy, ktoré si tento rok nedali ujsť spoločenskú udalosť, nechceli nechať nič na náhodu. Pri výbere róby preto neváhali investovať nemalé peniaze. Andrei Heringhovej kúpil jej partner Boris Kollár šaty od libanonského návrhára, ktorých cena je vo výške zhruba priemerného ročného platu Slováka. A teda niečo cez 9 tisíc eur. 

Na rozdiel od bývalej playmate vsadila na tvorbu slovenskej návrhárky šéfka módnej televízie Gabriela Drobová. Tá si vydražila šaty v internetovej aukcii. Ako sama priznala, bol to skutočný boj. Kedykoľvek prihodila, niekto jej ponuku prevýšil. Nakoniec sa jej však róbu podarilo získať. Zacvakala za ňu 1 700 €.

Modelka Simona Brnová-Slobodníková sa na najvychytenejšie spoločenské podujatie roka obliekla do šiat od zosnulého návrhára Alexandra McQueena, ktoré taktiež nie sú lacným kúskom. Ich cena je podľa našich informácií zhruba 4 000 €.

Biele šaty až z Talianska si z vychyteného módneho domu nechala doviezť topmodelka Michaela Kociánová. Riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová uprednostnila slovenského dizajnéra. Ten jej navrhol róbu, ktorá pri každom pohybe odhaľovala jej nohy. Pozornosť však pútal aj tmavovláskin dekolt. No nie až takú, ako výstrih Sisy Sklovskej.

Speváčke sa pri príchode do historickej budovy prsia doslova drali z výstrihu. Pri výbere šiat zvolila rovnakého návrhára ako Andrea Heringhová. A teda Elieho Saaba z Libanonu, ktorý oblieka svetové celebrity ako napríklad Beyoncé či Céline Dion. „Tento model sa mi zapáčil na prvý pohľad. Tak som si ho hneď aj zobrala,“ prezradila topkám interpreta. Za zmienku stojí aj jej extravagantný účes, ktorý "svietil" už z diaľky. „Robili mi ho dve kaderníčky. Zabralo im to tri aj pol hodiny. Je totiž veľmi komplikovaný. Na jeho prevedení som sa dohodla so svojou dvornou kaderníčkou, ktorá má rada extravagantné veci rovnako ako ja. Účes vyzerá ako mimozemšťan,“ povedala s úsmevom Sklovská.

Zábery z príchodov hostí nájdete v našej GALÉRII. Kliknite SEM!

Viac o Plese v opere:

Ples v opere 2013: Sexi Šebestová, Kocianová a ďalšie na červenom koberci

Toto na Plese v opere ešte nebolo: Demonštranti, nadávky a polícia v pozore!

Neuveriteľné: Heringhovej róba v cene ročného platu, Drobová sa pobila o šaty!

Sledujte TOPKY TV: Príchody hostí na slávnostnú udalosť.

Ples v opere 2013

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu