Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Odviazaný víťaz MasterChefa: Nosil na rukách súperku aj moderátorku Peštovú!

Petr Jonáš si najprv prehodil cez plece súperku Michaelu, potom nosil na rukách Danielu Peštovú. Zobraziť galériu (11)
Petr Jonáš si najprv prehodil cez plece súperku Michaelu, potom nosil na rukách Danielu Peštovú.

BRATISLAVA - Užil si to! Petr Jonáš (28) sa už od začiatku šou MasterChef netajil, že chce celú súťaž vyhrať. V momente, ako postúpil do finále, bol k svojmu snu najbližšie, ako sa len dalo. Brňan si dokonca veril až tak, že v zákulisí posledného boja nemal problém vyvádzať so súperkou Michaelou Králikovou (26). A akonáhle sa stal víťazom, pre zmenu začal na rukách nosiť moderátorku Danielu Peštovú (41).

Dobre naladený! Markíza dnes odvysiela finálovú časť súťaže MasterChef. V poslednom boji sa stretol Čech Petr Jonáš so Slovenkou Michaelou Králikovou. Hoci mali pred sebou napäté chvíle, v zákulisí sa dokázali pekne odviazať.

Napriek tomu, že Brňan je poriadne súťaživý, pred dôležitým súbojom sa odosobnil. Pri fotení s Bratislavčankou mal dokonca takú dobrú náladu, že si ju prehodil cez plece a výborne sa spolu zabávali. Petr si zrejme naozaj dosť veril a nestresoval sa.

V podobnom duchu pokračoval aj po tom, čo sa mu reálne podarilo Michaelu poraziť a stal sa prvým česko-slovenským MasterChefom. V tom momente si už súperku až tak nevšímal, no nezameral sa ani na svoju priateľku. Na ruky si tentoraz vzal moderátorku Danielu Peštovú, ktorú nosil po štúdiu. Večer si môžete pozrieť, ako sa Petr prepracoval k svojmu víťazstvu.

Zaujíma vás, ako Petr prežíval celé tie týždne účinkovania v reality šou? Ako sa cíti v koži najlepšieho amatérskeho kuchára Česka a Slovenska? Na všetky otázky vám odpovie zajtra v online rozhovore na topkách o 9.00. Viac informácií čítajte TU!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu