Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Chcel odísť z MasterChefa, finalista ho kopol do zadku!

Václav Říha kopol kolegu Igora Čermáka do zadku. Zobraziť galériu (5)
Václav Říha kopol kolegu Igora Čermáka do zadku. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Nevšedná motivácia! Diváci sa v dnešnej časti kulinárskej šou MasterChef budú môcť na vlastné oči presvedčiť o tom, aké zaujímavé praktiky vládnu medzi súťažiacimi. Keď chcel Igor Čermák (48) kvôli zhoršenému zdraviu odstúpiť, kolega Václav Říha (30) ho kopol do zadku. Vraj preto, aby mu vyhovoril úmysel skončiť a zároveň ho nakopol k pracovným výkonom.

Igor Čermák prekonal zápal priedušiek. Pred ďalším tematickým kolom v podobe vegetariánskej kuchyne preto poprosil porotu, aby ho z tohto zápolenia dočasne vyradila. „Minulý týždeň som mal náročný a potrebujem to vyležať. Stačia mi 2-3 dni v posteli – nech doberiem antibiotiká a lieky,“ požiadal o ústretovosť odborníkov na kulinárske remeslo.

Nestretol sa však s pochopením. „Nám je úplne jasné, že zdravie je na prvom mieste. No si v top desiatke súťaže MasterChef a nie si sám, kto tu bol chorý. Alene aj Zuzke bolo zle. Napriek tomu ale varili. Matej si porezal prst a varil ďalej. Ak dnes nebudeš variť, musíš zo súťaže odstúpiť úplne,“ povedal nekompromisne Jiří Štift. „To je drsné,“ skonštatoval Igor.

„Si v top desiatke, to nevzdáš,“ povzbudzoval Čermáka porotca Radek Šubrt. Rovnako tak ho odhovárali od odstúpenia aj samotní súťažiaci. Kolega Václav Říha ho dokonca zo žartu kopol do zadku. Vraj preto, aby ho nakopol k lepším výkonom a k odhodlaniu zotrvať v šou. Nakoniec sa teda Bratislavčan rozhodol zariskovať - na úkor zdravia pokračuje vo varení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu