Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Peštová nahodila retro účes: Daniela, vyzeráš ako z 80. rokov!

Daniela Peštová pripomenula 80. roky - podobný účes vtedy nosila americká herečka Morgan Fairchild. Zobraziť galériu (7)
Daniela Peštová pripomenula 80. roky - podobný účes vtedy nosila americká herečka Morgan Fairchild.

BRATISLAVA - Návrat do minulosti! Daniela Peštová (41) počas 14 týždňov v relácii Masterchef vystriedala množstvo variantov svojho vzhľadu. V pondelkovej časti však mnohých divákov vrátila aj o 25 rokov späť. Jej frizúra s vyčesanými vlasmi totiž pripomínala dobu rokov 80-tych.

Objem, „veľká hlava” a lak na vlasy. To sú základné charakteristiky účesov z rokov 80-tych. Tento trend pripomenula v pondelkovom vysielaní Masterchefa aj jeho moderátorka Daniela Peštová.

Blondínka je pri troch mužských porotcoch aj akousi ozdobou relácie a v každej časti sa predvádza v inej podobe. Naposledy akoby stylisti zabrúsili do doby spred 25 rokov. Modelka sa totiž pred kameru postavila s vyčesanými vlasmi, ktoré jej opticky zväčšili hlavu.

„Danieline vlasy mal v tejto relácii na starosti novozélandský stylista Craig Hughan,” dozvedeli sme sa v Markíze. Našťastie, čo sa týka objemu po bokoch, s tým to kaderník neprehnal. Ak by k tomu došlo, potom by už Peštová mohla rovno zaskakovať za americkú herečku Morgan Fairchild, ktorej sa svojím účesom aj tak dosť podobala. Veď posúďte sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu