Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

MasterChef má svojho víťaza: Strašne sa opijem, snáď ma nezatknú!

Petr Jonáš sa stal víťazom šou MasterChef. Svoju radosť dal patrične najavo. Zobraziť galériu (20)
Petr Jonáš sa stal víťazom šou MasterChef. Svoju radosť dal patrične najavo.

BRATISLAVA – Najlepší! Šou MasterChef už má svojho víťaza. Stal sa ním Petr Jonáš (28) z Brna, ktorý vo finálovom súboji porazil Bratislavčanku Michaelu Králikovú (26). Mladík dal svoju radosť z výhry patrične najavo. Diváci televízie Nova, ktorá včera odvysielala poslednú epizódu, sa o jeho jasaní nad výhrou mohli presvedčiť na vlastné oči. Blondiak sa totiž netajil tým, že svoj úspech plánuje patrične zapiť.

Vyrovnaný súboj! Včera večer odvysielala televízia Nova veľkolepé finále medzinárodnej kulinárskej šou MasterChef, v ktorom si zmerali svoje sily Petr Jonáš a Michaela Králiková. Hoci bola mamička na materskej dovolenke v súťaži veľkou favoritkou, výhru v podobe 50 tisíc eur a možnosť vydať vlastnú kuchársku knihu jej napokon vyfúkol mladík z Brna.

Petr a Michaela si zmerali sily vo viacerých disciplínach. Za úlohu mali napríklad pripraviť fantastickú omeletu, ale taktiež aj nachystať 21 porcií jedla. Ich znalosti preverili porotcovia ochutnávaním jednotlivých druhov syrov a exotického ovocia. Trojica odborníkov udeľovala finalistom za každú disciplínu body. Počet udelený v poslednom kole za päťchodové menu napokon rozhodlo o tom, že víťazom sa stal Petr Jonáš.

„Ja som prvým Masterchefom, ešte tomu stále nemôžem uveriť. Musím sa uštipnúť - a je to skutočnosť,“ poznamenal pred kamerami Petr. „Ja sa asi fakt strašne opijem. Snáď ma dnes večer nezatknú,” dodal so smiechom k svojej výhre. Ako sa prvý česko-slovenský MaterChef pozdáva vám?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu